Reklama

Reklama

Bláznivá mise 4

  • Česko Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (více)

Obsahy(1)

V tomto díle je stvořen mocný krystal, který z člověka může udělat superčlověka. A tak Sam musí jako vždy pomoci a tento krystal se svými přáteli střežit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit. Ale jak to tak bývá, krystal je ukraden a začíná boj o znovuzískání, ale i o záchranu Kodyžakovi rodiny. (Chupacabre)

Recenze (29)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Další totální vyčpělost a špatně dementní úlet. Jako film je to snad ještě strašnější než trojka nebo tak stejně špatné, třeba o nějakém "humoru" tady už ani nejde mluvit... Každopádně se díky Ringovi Lam dost zlepšila akční část (technická část, efekty a dokonce se tu zjeví i nějaké souboje), a to troufám si říct i proti prvním dvěma dílům, ale i tak je to prostě po všech směrech děs a hrůza:) 10% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tento diel bol dobry, ale tentokrat toho humoru bolo nejako pomenej a bolo to nejake viac akcne, ako uletene. Prve dva diely boli asi z tejto serie najlepsie. Klasicky akcny film bez roznych uletenych veciciek, ktore tu fakt chybaju. Ani ten Codyjack uz nebol moc zabavny, ale pri tom ladovom hokeji to bolo celkom zabavne, kde moc neplatili pravidla, len faulovanie tam bolo vsade, kde sa Codyjack pohol:) Jeho syn v tomto filme je uz vacsi, ale stale rovnako plechavy, ako otec, zdalo sa mi, ze ma nejaku nadrozmernu hlavu:) ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ať to dělám nerad,čtvrému dílu dávám jen 3 hvězdičky. Hatung není,už taková tvrďačka jak jsem byl vždycky zvyklý a Sam,už nemá žádný svý speciální věcičky,ale celý se mi to zdá,že se to odehrává v takovým americkým stylu a chybí tomu jakkási akčnost a celé to je jako jedna velká akční honička bez chuti. Kodyžakovo dítě je super,na svůj věk bych řekl,až moc inteligentní. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

I tenhle byl skvělej a jako malýmu děcku (kolem pěti šesti let) se mi to strašně líbilo. Viděl jsem to spoustykrát s legendárním rychlodabingem, ale to mi tehdy vůbec nevadilo. Oproti ostatních dílů si zde pamatuju, o co tu šlo. Veděc vynalezne nádhernej krystal, kerej je schopnej člověku předat nezranitelnost a úžasnou sílu. Pak mu ho ukradnou a zabijou ho a ten krystal se nějak dostane ke Korijakovi a Samovi. A pak se spustí bláznivá mise plná robotků, výbůchů a praček až do finále, kde dobro snad zvítězí nad zlem. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

"Koho máš radši, Tátu nebo mámu?" dítě: "To je logický, že tátu" Kodijack: "Hm.. tak za to dostaneš atomovou hlavici" dítě:"potřebuju ještě pár ručních granátů" Kodijack: "máš je mít". .............Podle mě nejakčnější díl celé série a to díky režii Ringo Lama. Akce průměrná, dabing jak u prvních dílů, chvílemi trapné, ale né tak hrozné jako třetí díl.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama