Reklama

Reklama

Vindicta

Trailer

Obsahy(1)

Když město terorizuje sadistický sériový vrah, zkušený detektiv a nově přijatý záchranář zjistí, že klíčem k zastavení krveprolití je odhalení pravdy o jejich vlastní strašidelné minulosti. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V domě uhoří žena s malým dítětem a o 5 let později se vrah mstí všem, co s tím měli co dočinění. Tedy policajtům, hasičům a paramedikům. Klasickej případ filmu, kterej by potřeboval dramaturga jako sůl. Zmatlanina žánrů, která nemá žádnou koncepci. Chvíli je to slasher, chvíli drama o holce, co se snaží prosadit v práci, chvíli detektivní thrilller, chvíli SAW, chvíli tam cpou sociální komentáře ala Očista. Ve výsledku to není nic pořádně a ještě to postrádá logiku. Proč např. vrah mluví latinsky, když to pro děj nemá žádnej význam? Když se k tomu připočtě pořád ta samá umělá ulice, která stojí ve studiu Universal a která už byla asi v milionu filmů, nemůže divák moc plesat radostí. Pochválit zaslouží hlavně hlavní herečka, která se fakt snaží a pak závěrečný finále, ve kterým si to hrdinka rozdá s vrahem a který není zle natočený. Naproti tomu největší epic fail tohohle filmu je postava detektiva, kterej případ vyšetřuje. Totálně mě rozesmálo, jaký je to naprostý nemehlo, který ani nerozezná latinu. Každopádně na jedno podívání se to dá v klidu vidět, ale za rámeček si to nikdo z tvůrců asi nedá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný slasher co se nějakou záhadou dostal i do amerických kin . V nějakém americkém městě dochází k nepokojům  do toho tam někdo vraždí lidi a do toho to jeden policajt vyšetřuje a ženská tam jezdí s černochem sanitkou a zachraňuje lidi. Samozřejmě je to provázané a ten vrah jde i po nich. Vraždy jsou nezajímavé a pochválit jde tak maximálně ta maska (tohle budu u slasherů chválit často jak to tak sleduji) a prostředí kde se to odehrává , i když ty lidi jsou neškodní v jedné scéně to vypadá dokonce jak kdyby si tu sanitku hladily . 40 procent  pokud patříte do skupiny co nemusí vidět vše co vyjde ruce pryč. P.s. neumí latinsky, ale předpokládám , že google umí to jich nenapadlo se ho optat? P.s. 2 ten konec je co za sračku on nějak vyměnil těla přežil několik výstřelů a pád z výšky pak přežil upálení a i useknutí ruky. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Slasher, z prostředí IZS, odehrávající se v ulicích Seattlu, kde právě zuří pouliční nepokoje. Vrah má originální masku biblického Davida a potěší celkem podařený mordy (top scény - useknutá hlava a černoch v sanitce), ale jinak těch hovadin a nesmyslů, tady bylo až moc a ta závěrečná naháněčka, už byla zbytečná a nudná. Ve výsledku sice průměrná a hloupoučká vyvražďovačka, ale dostal jsem víc, než jsem očekával, hlavně co se týče brutality. (57. hodnocení)  ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Má to tempo, nějakou tu krev a spáleniny a hlavní hrdinka je sakra sympatická. A to by vlastně u podobných béček mělo stačit a vlastně i stačilo. Ale nemůžu si odpustit napsat, že to bylo strašně blbý. Hlavně vyšetřující policista byl neskutečné pako a idiot navrch. Hlavní padouch měl sice fajn masku, ale pořád to byl člověk, takže nad tím, co všechno dokázal přežít, zůstával rozum stát. A logickýxh lapsech a drobných náhodách ani nemluvě. Ale na druhou stranu všechny ty hovadiny působily tak nějak mile a celý film je natočen s takovým nadšením, že se za ty chyby na režiséra ani nemůžu zlobit. 65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nenáročný slasher přesně v duchu osmdesátek ale v současném looku. Maskovaný vrah využívá chytře nespokojené spodiny přesně tak, jak to umí leckterý politik, a mstí se za zločin, co na něm byl spáchán. A zřejmě by měl i sympatie diváka, kdyby ovšem zůstal u oprávněné pomsty. Jenže šel dál, a tak se z něj stal jen ubohý vrah. Konec dostával stále více a více nádech klasických hororů typu Halloween či Pátek třináctého, což je možná trochu škoda, jelikož do té doby se držel v realistickém duchu. Nakonec je z toho příjemný a rychlý, tedy kromě té psychopauzy a keců o životě, vyvražďovák na deštivý podvečer, jako je ten dnešní. Přirozeně nic pro intelektuály a náročné diváctvo, které, nevím, co by mělo asi tak očekávat. Za mě spokojenost a milovníkům Bergmana a spol. doporučuji vynechat, aby to tu zbytečně nezanesli odpady. ()

Reklama

Reklama