Reklama

Reklama

Die Folterkammer des Dr. Fu Man Chu

  • Španělsko El castillo de Fu-Manchu (více)

Obsahy(1)

Páté pokračování koprodukční série z šedesátých let o zločinci Fu Manchu, hlavní postavě novel britského autora Saxe Rohmera. Christopher Lee se tu naposledy představuje v roli muže s dominantními kníry, jehož touha ovládnout celý svět nezná hranic a nezastaví se ani před smrtí nevinných.

Fu Manchu tentokrát plánuje ochromit lidstvo zmrazením všech oceánů pomocí nové supermocné zbraně, pracující na principu přeměny vody v krystaly ledu pomocí opia. K jejímu plnému využití ovšem potřebuje pomoc profesora Heraclese, kardiaka, jehož život může zachránit jedině složitá transplantace srdce. Zločinec si tentokrát jako své útočiště vybírá kamenný hrad v blízkosti bosporského průlivu, v místě s největší koncentrací opia na světě. Lidstvo dostává dva týdny na přijetí zločincových podmínek, jinak bude zničeno. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tento díl není černobílý. Rozhodně však patří k těm nejhorším, není-li vůbec nejhorší. Kromě atraktivního černomořského prostředí nenabízí zhola nic, zápletka je už mnohokrát recyklovaná, N. Smith čím dál neschopnější a vyústění příběhu ještě odfláklejší, než v předchozích dílech. Konec dobrý, všechno dobré, v tomto případě neplatí. ()

Reklama

Galerie (41)

Reklama

Reklama