Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (262)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Takový ten pejsek, který je děsně ošklivý, má různobarevné štětiny, nikde ani kousek roztomilosti, ve výšce po kolena, která už není malá milá, ale ještě není milá velká, takový ten s čumákem dlouhým, ale ne hezky dlouhým, ten s ušima naležato a ocasem polodlouze nezajímavým ... Ano, takový ten děsně ošklivý pes, který, když na vás udělá ty svý psí oči, vás posadí na zadek. Takový ten děsně ošklivý pes, který si vás tou ošklivostí tak nějak získá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je taková příjemná pohoda, kde mě v jednom kuse nepřestávali překvapovat herci. Nejdřív výborný a ještě lépe nadabovaný Ray Liotta, pak Jason Lee a nakonec Zach Galifianakis. Hned se na ten film daleko líp dívalo a to i přesto, že ty dvě holky, co dělali těm chlapům v životě brajgl, mi zrovna dvakrát fajn nepřišli. Ale to se asi dá pochopit, žejo. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Liotta a Love Hewitt podávajú najlepšie výkony svojich nijako preslnených (ani presvedčivých) kariér... či vlastne najsympatickejšie výkony, väčšinou ich mám chuť z filmov s nimi vystrihávať. Tu im ich role sadli ako uliate. Jason Lee sa so svojou nevďačnou úlohou tiež popasoval nad očakávania. No a Pána Hackmana s Pani Sigourney škoda spomínať, tí to skrátka valcujú. Hej, David Mirkin mal väčšie šťastie na obsadenie, než na scenár. Akurátna zábava. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Sigourney Weaver umí zahrát dobře i přesto, že za rohem nečíhá Vetřelec, Jennifer Love Hewitt vypadá dobře i přesto, že za rohem nečeká šílenec, který ví, co dělala loni v létě a Gene Hackman vás dostane i přesto, že cigarety nemáte v lásce... Celkem sehraná komedie, ve které se sice klišé prodírají na povrch čím dál tím častěji, ale vlastně nezačne nudit. A to je vcelku obdivuhodné, protože vezmete-li v potaz, že celková stopáž přesáhuje dvě hodiny, tak by za to ruku do ohně dal asi málokdo. [leden 2006] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Před svatbou ne!" by v hitparádě vět, které nikdy nechcete slyšet, s přehledem bojovala o medaile. Konkurovat by jí mohly snad jen perly "bolí mě hlava", "nevypadám tlustě?" nebo "v tý koupelně budu jen chvilku, neboj!" No a špatně by si nevedl ani samotný film, protože mezi americkými variacemi na stokrát omletý příběh o sňatkových podvodech rozhodně patří mezi ty vtipnější, zábavnější a hlavně - díky přítomným dámám - i nejvíc sexy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Love Hewitt neřídila žádné z aut, které se ve filmu objevují. (vercza)
  • Při natáčení scény, kdy se Page (Jennifer Love Hewitt) ke konci filmu opírala o auto a mluvila s Deanem (Ray Liotta), byla taková zima, že si Jennifer Love Hewitt uvázala kolem pasu bílý svetr. Ten pak musel být digitálně odstraněn, a tato scéna se tak stala nejdražší v celém filmu. (Bauer)

Reklama

Reklama