Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je taká odpudivá kravina, že ma to miestami aj bavilo. Prvá pól hodina plná nešťastných stredoškolských trapasov a výzor DJ Quallsa,boli také smiešne prvky, že som sa neprestával smiať. A to sa ja na tom úplne trápnom, až Americko-fekálnom humore, smiať veľmi nezvyknem., už len s princípu. Po tejto super srande však prichádza na radu klasický tínedžerský motív, ktorý sa od dôb prvého American Pie nezmenil. Obsahovalo to tie klišé ako vzostup ega, americký futbaloví zápas o titul, láska s najväčšou celebritou školy, a iné nezaujímavé časti.. ale začiatok za to stál. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nepovedená teenagerovská komedie, kerá je sice netradiční, ale o to horší. Je sice pravda, že D. J. Qualls se na tu nulu hodí perfektně, ale ten jeho přerod na hrdinu je už fakt těžko uvěřitelnej, ten toho chudáčka v sobě prostě nezapře, ani kdyby nakopal koule všem na tý škole. Krom toho je to i jinak celý blbost ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Ona je to koncepčně docela kravina bez nějakých aspirací na umělecký dojem atakdále, jistě. Ale v rámci šedé zóny americké komediální tvorby, jejíž kvalita kolísá mezi propadáky a kulty, se tohle zaručeně řadí k tomu lepšímu. Pro Quallse opět role šitá na míru, Griffin táhne tu drsňácky komickou část a sličná Eliza nepotřebuje další komentáře =) ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že docela dobrá a koukatelná komedie aspoň pro ty, co u toho hledají teen-komediový vyžití a nechtěj u toho počítat matematiku. Celej tenhle film se nese na takovym pohodový pohodový vlně a má i dost vtipnejch a i dost crazy momentů, talýe dle mýho ani neni možný se u ní nudit. Jinak Eliza Dushku je bohyně a Hasselhoff nakonci zahřeje u srdce. :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama