Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

Reklama

AlBertzap 

všechny recenze uživatele

Profláklá americká kultovní teenagerská komedie:D ale stejně má v sobě nějaké nadpřirozené kouzlo, které mě uchvátilo a z těch všech jiných komediích o mládeži je tahle prostě the best. Ty rádobyvtipné scény a dementí vtipy jsou tak nesmyslné až jsou naprosto úžasné a já takový humor prostě zbožňuju - "ftršššš", "válej se, to bude dobrý..", "tygří dráááp!" viděl jsem to asi dvacetkrát a směju se tomu pořád stejně. Stejně tak mě vzrušuje i nádherná Eliza Dushku, na jejíž přehlídku plavek vzpomínám až do teď:D ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek, který po dějové stránce nepřináší nic nového (o vzestupu outsidera), ale přináší dávku vtipů, jak původních tak parodovaných a s přesvědčivým charismatickým hlavním hrdinou (skvělý DJ Qualls), že nemůžu dát míň než 70%, velmi milé překvapení a velmi příjemná oddechová komedie. ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Ona je to koncepčně docela kravina bez nějakých aspirací na umělecký dojem atakdále, jistě. Ale v rámci šedé zóny americké komediální tvorby, jejíž kvalita kolísá mezi propadáky a kulty, se tohle zaručeně řadí k tomu lepšímu. Pro Quallse opět role šitá na míru, Griffin táhne tu drsňácky komickou část a sličná Eliza nepotřebuje další komentáře =) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama