Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak se změnit ze studenta, který je prakticky bez přátel a jehož si všímají jen školní borci, kteří ho šikanují a ponižují, ve studenta, kterého všichni obdivují a uctívají? Zajímavý návod by vám mohla poskytnout tato komedie, která občas stojí na dost tenkém ledě (mám na mysli parodii na film Statečné srdce), ale na druhou stranu jsou zde i některé hodně zajímavé myšlenky. A co mě překvapilo je to, že mi zde DJ Qualls ani příliš nevadil, ale je pravda, že jakmile někde má hlavní roli, tak je to vhodný adept na přizabití, jemu spíše asi sluší role vedlejší, každopádně se ale dal s určitým sebezapřením vystát, což je ode mne vůči tomuto herci poklona. Ale ženské role, to už bylo něco jiného, Eliza Dushku je zde jako vždy atraktivní a nádherná herečka, na kterou se krásně dívá. A potěšili i lidi, kteří si zahráli sami sebe, jako Tony Hawk (scéna během zápasu amerického fotbalu, kdy seděl mezi dvěma kamarády, kteří o jeho hlavu nakonec přerazili skateboard byla jednou z těch nejpovedenějších v tomto filmu) nebo David Hasselhoff. Zkrátka tato komedie je nápaditá, je zajímavá, je i vtipná, takže jediné, s čím mám problém, je herec v hlavní roli, kdyby tam byl někdo sympatičtější, tak bych možná i ty čtyři hvězdy dal, takhle je to přesně někde mezi a v tomto případě zaokrouhluji dolů, takže to máme za tři hvězdy. ()

HonzaSim odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal. "Posleení rok na škole pro něj byl utrpením." To pro mě tento film také! Jak jsem si jen mohl myslet, že to bude v motivačním duchu? Zas a znovu šlo o přiblblou komedii pro jednodušší část publika. Tohle byla ale jedna z nejhorších, které jsem viděl. Opět tak trapné a primitivní. Já se snad nepoučím. Kdybych věděl, který herec bude v hlavní roli, ušetřil bych si hodinu a půl života. Jak já tohoto šaška nemám rád. Dejte mi příště facku, až budu chtít vidět podobnou zhovadilost, děkuji. V tomto případě moje hodnocení nevylepší ani závěrečná skladba od mé nejoblíbenější skupiny Simple Plan. To bylo vážně otřesné. 15% ()

Reklama

Sosak 

všechny recenze uživatele

No to fakt ne - příšerná, svíjející se trapnost, založená na tak tuctovém námětu o looserovi, který chce na nové škole zaujmout. DJ Qualls je podivná kreatura v oblasti filmu, nikdy mu nepřijdu na chuť. Spoustě lidem, který znám se to líbilo, tak jsem se na to taky kouknul a bylo to...úmorný. Ošklivá podívaná. Už ne, prosím. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět (resp. popis distributora) dává slibovat slušnou komedii, i když se dá tušit, že bude spíš určena pro teenagery (i vzhledem k obsazení DJ Quallse). Bohužel nápad nebyl dost rozveden na úkor plytké konzumní americké zábavy. Alespoň, že se omezili jen na lámání penisu a nedošlo na oblíbenou fekální zábavu. Jedna a půl hvězdičky (30%) za pár světlejších chvil a půl hvězdičky (10%) za Davida Hasselhoffa. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tieto bezduché, bezhodnotné americké komédie pozerám len vtedy, keď už naozaj nemám na výber. Ale cez to všetko majú niečo do seba. Lacné vtipy, lacný scenár, lacní herci a aj tak sa na to dá pozerať. Ale tipujem, že Hasselhoff zhrabol za dvojsekundový záber viac ako celý štáb dokopy :). Ale to pobavilo najviac. 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno