Reklama

Reklama

Plán 9

  • Česko Plán 9 z vesmíru (více)
Trailer 1

Pilot Jeff Trent nevěří vlastním očím, když během běžného letu narazí na kosmickou loď, patřící mimozemšťanům z daleké planety. Ti přiletěli na Zem, aby zabránili lidstvu v sestrojení zbraně, schopné zničit veškerý vesmír. Bohužel, všechny pokusy o nekonfliktní řešení jsou marné, a tak vetřelci musí přistoupit k radikálnímu řešení – použijí Plán č. 9. Oživí všechny nedávno zemřelé obyvatele Země a s pomocí takto vzniklé zombie armády se pokusí lidstvo zastavit. Svou invazi začnou na hřbitově nedaleko místa, kde bydlí Jeff se svou rodinou. Odvážný pilot je tak první, kdo se musí agresorům postavit... (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (549)

kinej 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že Plan 9 je absolutní odpad. V tomhle filmu není opravdu vůbec nic co by se dalo hodnotit, alespoň průměrně. Děj je šíleně idiotskej, scénář působí jak kdyby ho psalo 10leté dítě. Herci jsou taktéž podřadní. Ale stejně jsem se náramně bavil. Ano, dost jsem se nasmál tomu, že tohle může někdo myslet vážně. Absolutní špatnost tak paradoxně dodává filmu určitou hodnotu. Jako vtip je to bezkonkurenční. Nejlepší je několikrát pouštěný záběr Bély Lugosiho. Je to hovadina, ale kultovní.. ()

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Je tak lehké podlehnout idealizování a posmrtnému kultu, který přišel o mnoho let později, ale ani vytříbené budování aury kolem netalentovaného, avšak o to více zapáleného režiséra, nedokáže zachránit jeho samotné výtvory. V tomto případě film poněkud rozbíjí představu o záměrně špatné podívané a bohužel místo posměvačné zábavy nabízí pouze okázalou nudu. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Úprimne, Plán 9 nieje taká katastrofa ako sa hovorí a videl som omnoho horšie kusy. Je skôr takým vlajkovým reprezentantom sci-fi brakov, ktorých v 50-tych rokoch vznikli kvantá. Dokonca, film má v sebe veľké čaro vtedajšej filmovej doby a v spojení s Burtonovým Edom Woodom, ponúka naozaj zábavný a príjemný obraz toho, ako to asi s tým legendárnym Edwardom D. Woodom Jr. vlastne bolo. (6/10) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi odpadem a plným hodnocením, jenže pět minut před koncem mi upadla slupka od banánu na koberec, takže je to jasné. Tenhle film je tak neuvěřitelně špatný, že minul zenit špatnosti, s ním i prstence záměrného zesměšňování a odplul až kamsi do soustavy příšerného extrému, kde už je jakýkoliv záměr vyloučen. Ed Wood je génius. Co na tom, že na opačné straně stupnice. Tohle prostě nejde natočit jen tak. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, proč se všichni pohoršují nad naprosto standardním amerických sci-fi hororem. Je úplně stejně blbý jako všechny ostatní, jen vzhledem k datu vzniku nemá tak dokonalé efekty, takže si zombík musí zakrývat tvář loktem, aby ji nebylo nutno maskovat. Při dialozích jsem se ocitla na jedné forbíně z Těžké Barbory: "A Olaf f to ví ? Kdo mu to řekl ?! ... á Ingrid Bergmanová" ()

Galerie (40)

Zajímavosti (40)

  • Film se natáčel v San Fernandu a v Hollywoodu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Pravděpodobně jde o jeden z filmů s nejvíce evidentními chybami. Mimo jiné i to je důvodem, proč je mnohými považován za nejhorší film v dějinách kinematografie. (DaViD´82)
  • Když film vyšel na VHS kazetách, tak byl na obalu mezi hereckým obsazením avizován i Bela Lugosi, ale s uvozením "Málem hrající". (DaViD´82)

Reklama

Reklama