Reklama

Reklama

Příšera ze starého Soulu


Matka (E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jun Čcheok a Jun Čungwon po Mjongdžiných stopách dorazí až do nemocnice. Kvůli nečekané pohromě se ale nemůžou dostat ven a Tchesang dostane strach. (Netflix)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žánrová čalamáda je jedním z typických rysů jihokorejské tvorby, takže těžko si stěžovat na komediální scénku z recepce, nebo na romantické momenty. A to přestože o chvilku předtím a o další okamžik potom, dostanete hororový ťafanec ze sklepení. To míchání tempa a nálad je na úkor atmosféry, o tom žádná. Takže jasně, žánrově čistý krimi horor bych uvítal víc, ale i takhle je to ok, protože scény s potvorami dávají na to občasné šaškování zapomenout. Prostě je potřeba nesnažit se napasovat tento seriál do nějaké škatulky. To vás pak nepřekvapí ani zcela mimózní song v závěru. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle mi přijde více klišé. Některé scény takové předvídatelné. Občas mi přijde že jsou určité scény natahované nebo jen na efekt. Někdy se snaží situaci odlehčit. Tak trochu připitoměle jako u J. Chana. Nevím jestli se to sem hodí. Čisté násilí moc nemusim. Asijskou kulturu moc nechápu. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak se nám to pěkně rozjíždí a japonské experimenty a stvořené monstrum je na tom to nejlepší, jen by mohlo být méně toho digi bordelu a více poctivé maskerské práce. Ale spokojenost je v tomto případě na místě. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně pekelně napínavý! Teda když nepočítám scénu na recepci. Povinně zavést i teď! To by byl najendou každej druhej strašně rychle zdravej! Já teda určitě jo, vidět tohle  :D ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama