Reklama

Reklama

No Way Up

Trailer 1

Obsahy(1)

Osoby z velmi odlišných prostředí se ocitnou pohromadě, když se letadlo, kterým cestují, zřítí do Tichého oceánu. Když se letadlo zastaví nebezpečně blízko okraje rokle a přeživší cestující a posádka jsou uvězněni ve vzduchové kapse, nastane noční můra, boj o přežití, kdy dochází zásoby vzduchu a nebezpečí se plíží ze všech stran. (tribican)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle musí být produkt AI z dob stávky scénáristů. Je sakra fakt tak těžké najít jednoho, možná dva trošku kreativní lidi co tenhle scénář vezmou do ruky a řeknou si: OK, je to na hovno, ale pojďme to chápat jako základní platformu se kterou si můžeme libovolně pohrát (protože trapnější to už nebude) a vytvořit něco u čeho divák nejenže nechcípne nudou, ale třeba se i pobaví.. co? Tady si tvůrci mohli hrát se žánry, představit ujeté charaktery, napěchovat to popkulturními odkazy a humorem. Tahle břečka v sobě nemá nic. Postavy jsou jedna jako druhá. Není to ani realistický survival ani výživně přestřelené dobrodrůžo. Pokusy o vtipy jsou extrémně cringe. Dějově je to prázdné. Celé bez barvy, chuti, nápadu.. 1 za to, že silueta žraloka ve vodní hlubině je prostě vždycky prdelsvírající a za to, že si člověk mohl představovat jaký by ten film mohl být kdyby nebyl úplně debilní (protože potenciál to v sobě má). ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl stvořen jen čistě pro absurdní námět, nic víc. Je to stupidní jak samotným námětem (z tohodle by ani Spielberg neudělal nic), tak hereckým trapčením, nelogické chování postav a levná produkce. Postava černouška je tam uvedena jakože trénuje na triatlon a za celou stopáž (krátkou pro něj) neudělá ani piču, vše za něj odserou důchodci, hlavní, alespoň trochu zajímavá, postava umře ve čtvrtce filmu, je tam gey pro woke normy a občas nějakej digitální žralok (celkově tak 5 minut). Je to zlý jako survival i jako to nejstupidnější Béčko, i jako cokoliv jinýho. Clear trash. ODPAD ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nemám sílu dát ani druhou hvězdičku. Poloamatérský céčko s naprosto hroznými herci, debilními dialogy a s naprosto minimálním zapojením žraloků. Pár scén ujde, ale nemá smysl točit žraločí horor/thriller, když v něm nenecháte ty žraloky řádit. Dlouho jsem na to čekal, jako na každý animal horor který by mohl mít od prvního pohledu lepší produkční zázemí, jenže tohle je prostě jen další naprosto bezvýznamný film naprosto o ničem. Buď nechte žraloky porcovat komparzisty, nebo se na to vyserte. Takový starší béčko Jetski je třeba úplně o dva levely jinde. Zbytečnost. To sem zvědavej na tu Čínskou Anakundu...20%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Keď človek po pozretí traileru očakáva síce tupé, ale zábavné Béčko po vzore 47 Meters Down meets Snakes on a Plane, resp. v tomto prípade by sa hodilo Sharks on a Plane, ale dostane iba tupé, lacné C-éčko, ktoré ani nebaví, pretože na to sa No Way Up berie často až príliš vážne, a ani nenapína, pretože všetky scény so žralokmi boli v uputávke a je ich tu absolútne minimum. Miestami mi to skutočne prišlo ako produkcia od The Asylum - lacná, s otrasnými hercami, podpriemerným CGI, tým najväčším klišé pod scenáristickým Slnkom ("v lietadle bola dcéra guvernára, musíme ich zachrániť!"), bez akejkoľvek atmosféry, nebodaj napätia alebo čohokoľvek čoby thriller robilo thrillerom. Nebrať v žiadnom prípade ... teda pokiaľ vás z nejakého zvláštneho dôvodu nebaví pozerať na pár nesympatických postáv ako 80 minút vedú hlúpe dialógy o ničom a občas sa tam objaví hnusný CGI žralok. CELKOVO: 3/10 ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keď nechám celú tú debilitu za sebou - po havárke a smrti hlavnej "hviezdy" tohto kabaretu musíte byť idiot, aby ste nevedeli, kto skape a kto prežije! Nabudúce si treba dávať pozor už len pri prijebanom mene režiséra... Claudio Fäh (a hlavne jeho predošlej "špičkovej" tvorbe)! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Keď bol film uvedený na americkom filmovom trhu v roku 2021, oznámilo sa, že v ňom hlavnú rolu bude hrať Kelsey Grammer. Tento plán sa nakoniec nerealizoval a nahradil ho Colm Meaney. (Arsenal83)
  • Pôvodne sa malo natáčať na Malte, hlavné natáčanie však nakoniec prebehlo v Londýne a bolo dokončené v máji 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama