Reklama

Reklama

South Park: Not Suitable for Children

(TV film)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Opět zajímavá a palčivá témata, opět nedostatečně rozvinutá a nedokončená. Dřív byly pointy v South Parku dotahované do konce a vtipné, teď je to jen otření se o řadu témat bez hlubšího vhledu, vlastně je to celkem politicky korektní, což je zrovna tady dost ironie.. Škoda, že nový South Park často místo toho, aby koule měl, jimi už jenom mává před očima diváků. Jako už docela obvykle, nevyužitý potenciál a držení se při zdi, černý humor teď už výhradně na adresu bělochů a heterosexuálů, za celý "film" jsem se nezasmál ani jednou. Mohli by si ke psaní scénářů pozvat Bo Burnhama nebo Rickyho Gervaise, protože to jsou dnes nositelé do všeho a do všech se trefujícího humoru, který kdysi South Park představoval. 2/5 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Po vyloženě slabých Streaming Wars a slabším Joining the Panderverse konečně přišel ucelenější speciál South Parku, který zpočátku vypadal jako nejlepší ze všech - a to už jen tím, že obě ústřední zápletky dokázal propojit dohromady. V závěru to sice přijde s poselstvím, s kterým naprosto souhlasím, ale zároveň vše zakončí dost utnutě, nevýrazně a co mě zarazilo, tak i příliš přímočaře včetně prolomení čtvrté stěny. Jinak ale Parker a Stone ví naprosto přesně, na co poukazují a povedlo se jim na to udělat trefnou satiru, tentokrát i bez samoúčelného fekálního humoru a v nejedné scéně okolo influencerů či Credu/Primu (o kterém bych ani nevěděl, že existuje, dokud to brácha nepřitáhl domů a nekoupil si víc flašek i když mu to moc nechutná) udeřili hřebíček na hlavičku. Slabé 4* ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najtrápnejších South Parkov vôbec, tému brainwashingu detí sa nepodarilo vôbec vystihnúť vtipne, pôsobá to strašne neucelene, iba potreba opásať niečo čo je problémom a na čom sa chichúňajú už deväťročné deti, jediný sledovatelia influencerských lúzrov...riadny trapas okorenení dvomi rasistickými poznámkami, pochopiteľne na adresu belochov. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Satiru společnosti miluji a tady se mi ji dostávalo v nebývale velké a hlavně nijak omezené míře. South Park se zjevně nebojí ukázat na cokoliv a kohokoliv a to je dobře. Moc jsem si sledování užívala a nasmála jsem se. Bohužel si myslím, že na žádné zmíněné téma - Prime, OnlyFans, infuenceři - tvůrci nijak zvlášť nepřeháněli. Tímto dílem asi započala moje láska k South Park. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trefné zobrazenie súčasnej spoločnosti. Milujem keď je epizóda aspoň z časti venovaná Randymu Marshovi. Jeho putovanie svetom Only Fans a svetom influencerov bolo zase raz najsilnejšou vecou na celej časti. Keby som písal čokoľvek iné, tak by som sa len zbytočne opakoval. Možno nie úplne najsilnejší diel - Panderverse sa mi páčil tento rok viac, ale stále to funguje, baví a núti k zamysleniu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama