Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dystopické postapo s frankensteinovským motivem je poměrně nevyrovnané. Chybí pevná dějová linka, a tak se příběh rozsypal na scény užvaněné a akční. Přitom akce je dobrá, byť občas jsou až příliš vidět pixely. Zkrátit minimálně o půl hodiny by rozhodně prospělo, jelikož u těchto filmů jsou psychologické scény plné keců zbytečné. Jinak postavy, kromě tlusťocha Nam San, nijak sympatiemi nehýří, a tak mi bylo vcelku jedno, zda ta nepříliš chytrá děvenka zařve nebo ne. Jo a doktor hlavně v závěru fajnovej - tak mají vypadat totální pošahanci. Na jedno podívání OK, vracet se k tomu už ale rozhodně nebudu, byť za krátký čas většinu zapomenu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nezaťažili príliš veľkým podtextom, takže dej napreduje pomerne rýchlo. Napriek tomu neponúkol nič, čo by sme ešte nevideli. Ale toto posúvanie deja tiež spôsobilo, že film bol čudne nesúrodý s kúskami príbehu, ktoré zostali nezodpovedané alebo sa ich príbeh dotkol veľmi krátko. Veci ako: *Prečo zemetrasenie v jednej oblasti zničilo tak veľkú časť sveta? A tá scéna sa odohrala tak rýchlo a neexistovalo žiadne vysvetlenie. A potom sme zrazu boli v budúcnosti. Herecké výkony neboli zlé, ale stále dosť priemerné. Niektorí herci, ktorí hrali v úlohe rodičov, sa mi páčili viac ako niektorí z hlavných postáv. Brutalita a fatality filmu pomáhajú takže som viac zhovievavý. 5,5/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Známý korejský bijec pan Ma má sice BMI poněkud nad normálem, ale jde mu to dobře nejenom pěstmi, jako svého času Budu Spencerovi (kterého mi svým naturelem trochu připomíná), ale i nožem, mačetou, nebo brokárnou. I ten filmový postapo svět mě celkem bavil, zaujali mě třeba geneticky vytunění "ještěří" vojáci, nebo i pološílený doktor Jang, jakási moderní asijská obdoba doktora Mengeleho. Škoda jen, že několik vedlejších postav je opět zkarikovaných do podoby hýkajících a pitvořících se pitomců (gangsteři). Mrzí mě to o to víc když vím, že Korejci umí točit i filmy proklatě vážné a temné a podobné šašky vídám spíš ve filmech japonských. Ale stejně zaokrouhlím nahoru, tři hvězdy dávám průměrnějším a zdaleka ne tak osobitým flákům. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl tak, že jestli to nějak navazuje nevím co jsem ,  ale koukal na kásting prvního dílu v druhém nikdo nehraje tak, že je to asi jedno. 2 chlápci a ženská zachraňují teenagerku ze spárů šíleného doktora co v nějakém zařízení píchá lidem nějaké sérum ,aby byli nesmrtelní a do toho testuje něco na teenagerech, aby oživil svou mrtvou dceru. Ačkoliv je zde řečeno, že jsou vylepšení a zabijete je pouze ranou do hlavy nebo amputací hlavy hodně jich zde umírá poté co je prostě jen zastřelí režisér si nedal ani tu práci si to pohlídat navíc na to, že jsou něco lepšího umírají tam lehce jak nějaké npcéčka v počítačové hře to, že se tlustoprd dostane tak daleko radši neřeším.   60 procent za krokodýla na začátku a námět mínusy za pokus o humor kdy mu doporučují, aby chodil s nějakou šlápotou nebo, že si tlustoprd nedosáhne na mačetu. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstatě jenom nezajímavá směsice stokrát viděných klišé postapokalyptických filmů. Scénář je absolutně tristní a tempo celého snímku je únavné. Také se mi moc nelíbila snaha o humor, a to jak u vůdce gangu, tak u náhodné paní v městečku. Největším pozitivem jsou dobře choreograficky zvládnuté souboje, které jsou rychlé a zároveň přehledné. Líbí se mi zejména zakomponování různých technik včetně boxu, wrestlingu a smíšených bojových umění. Scény se zbraněmi byly dynamické s rychlými reakcemi, výměnou zbraní v rukou, nabíjením a přebíjením. Dong-seok Ma je sympaťák, já toho herce prostě žeru. Nejlepší na jeho výkonu je, jak ho nikdy nic nerozhodí. Jinak ostatní postavy nijak sympatiemi nehýří, a tak mi bylo vcelku jedno, zda ta nepříliš chytrá děvenka zařve nebo ne. Bohužel se to týká i potenciálně ambivalentního doktora, jehož zajímavý osud tvůrci v jednu chvíli promrhají a nahradí ho tuctovým zúčtováním. Jihokorejské či obecně asijské žánrovky se jindy vymykají minimálně svým extrémním násilím, což se týkalo například nedávné řezničiny "Vlčí lov". "Lovci z konce světa" mají sice pár uřezaných končetin a v jedné scéně je hodně červených cákanců jako důsledek použití brokovnice na lidské hlavy, ale s ohledem na konkurenci je to krotká zábava. /60%/ ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama