Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem blbinu s plochýma postavama, ale alespoň luxusní akcí. Naštěstí jsem ale dostala něco úplně jiného. Tenhle film je prostě čistokrevná zábava. A na to je během sledování třeba myslet. Navíc se tam pořád něco děje, takže film uteče vážně rychle. Po dějové stránce je tady sice všechno docela předvídatelný, ale fakt je potřeba nějak upgradovat linku: dojdeme tam, když bude třeba všechny je sejmem a odvedeme jí domu? Neměla jsem s tím problém. Stejně jako s humorem. Jo, je to extrémně vtipný. A přestože jsem občas byla skoro až šokovaná, kam všude byl narvaný...možná víc jsem byla šokovaná, že to na mě pokaždé fungovalo. Prostě příjemný film na páteční večer. Možná to ani nemělo mít větší ambice. Než prostě na ty necelé dvě hodiny zabavit. A to se povedlo :) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vizuálne výborne zvládnutá, avšak v 3/4 nudne poňatá zombie zábava, ktorá len sťažka naplní plnohodnotné očakávania, keďže divák musí čakať na samotný rozbeh dlhšie, ako na očkovanie proti tetanu. Dong-seok Ma je môj obľúbenec, nebyť jeho a brutálnych scén s jeho osobou prepojených, asi by sme sa nebavili ani o kvalite na priemernej úrovni. Ale na jeden krát dobre. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Slabší postapo, kde se první hodinu nic moc neděje, aby se pak v poslední půl hodině strhla celkem dobrá akce s vysokým kill countem, kdy medvídek Dong-seok Ma si podá efektivně přeboostrovanou brokárnou a následně mačetou plno lidí, kteří se bůhvíproč mění na reptiliány. Bez tohoto finále by to bylo mnohem horší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dong-seok Ma znova v komediálnom Bud Spencerovskom štýle zmláti všetkých zloduchov. Akurát sa tentoraz ocitol v postapo svete, kde je nedostatok vody, čo využije šialený doktor, ktorý unáša deti pre svoje úchylné experimenty. Našťastie Dong-seok Ma spolu s pár ďalšími nevýraznými postavami všetkých zachráni. Tentokrát nie je ten klasický žánrový kórejský mišmaš dvakrát vydarený. Bitky sú v neprehľadnom Bournovskom štýly. Veľké detaily, kopa strihov, rozheganá kamera. Triková stránka má miestami blízko k Asylum produkciám. Takisto tou absurditou. Proste americký vplyv Netflixu je príliš citeľný, čo Kórejským filmom nikdy nie je k prospechu. Celkovo ok bláznivý postapo jednohubka, ale potenciál tu bol oveľa väčší. 5/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další slabá spolupráce Asie s Netflixem. Myslela jsem si, že s Ma Dong-seokem v hlavní roli to dopadne líp než předchozí filmy, co jsem viděla, bohužel je to horší průměr. Tenhle typ filmů nemám navíc ráda, takže mě na tom kromě akce a sympaťáka Ma nic moc nezaujalo. Příběh je slabý, film nepřináší nic novýho, jen to, co už jsem viděla několikrát předtím. Na jedno zkouknutí dobrý, ale opáčko ani omylem. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama