Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Nin 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel... Ten film i měl slušný potenciál, je vidět, že režisérka se opravdu snažila... ale zklamala na celé čáře. Ale popořadě. Hlavní představitelku těžce lituju. Taky se snaží seč může, ale do ujetosti "opravdové" Tank Girl má na míle daleko. A ani vzhledově si vůbec není podobná, v čemž jí ještě podráží nohy komiksové obrázky, kterými je film prokládán. Jeden takový obrázek má v sobě navíc mnohem větší dynamiku a šťávu než jakákoliv zdejší filmová scéna. A že ani scénář není špatný - Jenže režie dostala do takové nevýrazné šedi i potenciálně skvělé scény typu "Tank Girl přepadne bordel, což končí tím, že všechny donutí muzikálově zpívat 'Let's do it, let's fall in love'"... Z plusů je tu jako vždy skvělý Malcolm McDowell a potěší i brunetka Naomi Watts. A málem bych zapomněl i na dvě animované scény, které jsou moc hezké a jedná se samozřejmě o to nejlepší z tohohle filmu. Škoda, tohle prostě nevyšlo. (3/10) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší na celém filmu byly animované sekvence a obrázky z komiksu. Obojí v docela hojné míře. Tank Girl je místy dost pomalá a závěr se fakt moc nepovedl. Holt malý rozpočet. Na druhou stranu Lori Petty se docela ohání a tu Tank Girl jí věřím. A klokánci? Jé hlavně ten co byl v minulém životě psem a ted povíšil na "lidského klokana" je super. i přes kupu nedostatků dost povedený přepis naprosto šíleného komiksu na plátno. A srovnávat film za pár šupů s hollywoodskými miliardovými spektákly je hodně scestné. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat feminismus. Superšvihlá komiksová zběsilost, která vypadá jako natočená partou sjetých poloamatérů s nulovým rozpočtem, rekvizitami splácanými někde na skládce, pár skvělými nápady a několika hereckými esy, které si prostě chtěly pořádně zablbnout. Kdo má rád ujetá dementní béčka, bude se bavit velice... ale nepochybuji o tom že komiks samotný je ještě o dost zábvnější. 7/10 ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Totální přetažení všech komiksových klišé je tak do půlky ohromně zábavné, parodické popkulturní narážky vrcholící muzikálovým číslem Let's Fall in Love („What the hell is that?“ — „Sounds like Cole Porter to me, sir.“) taky nejsou k zahození, ale ke konci už to anarchistické třeštění přece jen začne unavovat, aniž by se stihlo vyrovnat naivnímu kouzlu Barbarelly, neřkuli trhlé opulentnosti Pátého elementu. Nepřešvihnout stopáž nebo si víc vyhrát s příběhem a mohla z toho být klasika. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Punkový riot grrrl Mad Max 2 bez koulí ale za to s fištrónem a sexy podáním. Komiksovou předlohu neznám, ale minimálně, co se týče filmových komiksáren, je Tank Girl nejšukadeličtější komiksová hrdinka. Tahle holka si Deadpoolem vytřela pozadí. Lori Petty je skvělá, rozkošná a úchvatná. Líbí se mi ten nadhled a nevážnost, s jakou se to bere. Parádní hudební doprovod a levná futuristická výprava. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Rebecca sedí na hlídce, má na sobě Lori Petty podobný kostým (buřinka, nalíčení očí) jako Malcolm McDowell ve filmu Mechanický pomeranč (1971). (deepspace101)

Reklama

Reklama