Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tuším, že první komiksová adaptace, která pro film vznikla a nese se opravdu v překvapivém duchu. Temná budoucnost, nedostatek vody, podivné herecké obsazení, které se těžko definuje. Bude to pro někoho tvrdé guilty pleasure, ale pro mě spíše jen jednohubka. Zpětně si na Naomi Watts vůbec nevzpomínám, ale zase 12 let od shlédnutí to není překvapující... Dostala se však daleko. Výstřední film. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Totální přetažení všech komiksových klišé je tak do půlky ohromně zábavné, parodické popkulturní narážky vrcholící muzikálovým číslem Let's Fall in Love („What the hell is that?“ — „Sounds like Cole Porter to me, sir.“) taky nejsou k zahození, ale ke konci už to anarchistické třeštění přece jen začne unavovat, aniž by se stihlo vyrovnat naivnímu kouzlu Barbarelly, neřkuli trhlé opulentnosti Pátého elementu. Nepřešvihnout stopáž nebo si víc vyhrát s příběhem a mohla z toho být klasika. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

tank girl je pravdepodobne jedna z najotravnejsich hlavnych postav na filmovom platne. totolne zmrseny komixak od ktoreho sa tvorci komixu distancovali (a producentom to dali najavo v dalsich cislach komiksovej tank girl), naomi watts sa za svoju ucast hanby a reziserka nielenze cely film nezvladla (producenti vsetko zostrihali a zmrsili co sa dalo), navyse ten otrasny soundtrack (na starosti ho dostala courtney love)... ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Hodne nepodarená komédia. A najhoršie na nej je, že neskonale trápna, netalentovaná a nesympatická predstaviteľka Tank Girl, si je tak strašne, ale tak strašne istá sama sebou... Sledovať ju bolo miestami až bolestivé. Jediný, kto sa tu aspoň snaží hrať je začínajúca Naomi Watts, avšak popri viditeľnom mampičizme všetkých ostatných pôsobí o to neuveriteľnejšie. A neznášam klokany! Pol boda za cameo Iggyho Popa. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Punkový riot grrrl Mad Max 2 bez koulí ale za to s fištrónem a sexy podáním. Komiksovou předlohu neznám, ale minimálně, co se týče filmových komiksáren, je Tank Girl nejšukadeličtější komiksová hrdinka. Tahle holka si Deadpoolem vytřela pozadí. Lori Petty je skvělá, rozkošná a úchvatná. Líbí se mi ten nadhled a nevážnost, s jakou se to bere. Parádní hudební doprovod a levná futuristická výprava. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Rebecca sedí na hlídce, má na sobě Lori Petty podobný kostým (buřinka, nalíčení očí) jako Malcolm McDowell ve filmu Mechanický pomeranč (1971). (deepspace101)
  • Tank použitý ve filmu je americký M5A1 Stuart, doplněný o různé nástavby, z nichž za zmínku stojí skoro celá zadní část Cadillacu Eldorado z roku 1969. (KM Phoenix)
  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama