Reklama

Reklama

Stezka Českem


Jizerské hory a Krkonoše (E04)

(epizoda)
Česko, 2024, 27 min

Scénář:

Ivana Lokajová

Hrají:

Miroslav Vladyka (průvodce)

Obsahy(1)

Mirek Vladyka se v dokumentární sérii vydává na severní část Stezky Českem vedoucí z nejzápadnějšího bodu republiky k východnímu. Už má za sebou tři etapy a téměř 400 kilometrů. Při putování po hřebenech Jizerských hor a Krkonoš ho čeká 3 500 metrů stoupání a jen o dvě stě metrů méně klesání. „Tahle etapa se ani nesnaží přetvařovat. Stoupá, stoupá a stoupá,“ říká Mirek Vladyka. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již od pohledu extrémně náročná etapa, kde se pouze stoupá nebo klesá. Nádherná příroda na každém kroku však za cestu stojí. Mirek mě baví. Každý krok je napěchován zajímavostmi o daném místě. Neskutečně relaxační záležitost, která vás hodí do pohody. Obdiv ke všem těm správcům lesních barů či lesních ubytování. [80 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi líbí hudební podkresy. Vždy jsou perfektně vybrány a příjemně se to při pozorování krásných panoramat poslouchá. Vypadá to, že tímto dílem Vladyka pokořil nejtěžší část stezky, kdy bylo samé stoupání. Opět nechyběl mnou milovaný lesní bar. O víkendu se asi do nějakého zajedu. Je to perfektní nápad. Příroda samozřejmě opět překrásná. Doufám, že i budou díly o jižní Stezce. Tenhle skvost si totiž musím šetřit a pouštět si jen 1-2 díly denně. Hodí mě to vždy do extrémní pohody. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, zda to bylo tou absencí slunce, zimou a mlhou, ale tato etapa se neukázala v nejlepší kondici. I tak mě velmi těší seznámení se zajímavými místy. A Vladyka opět skvělý. ()

Reklama

Reklama