Reklama

Reklama

Klíč k vraždě

  • USA Twisted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Strávila s nimi noci plné vášní a oni jsou teď mrtví... Po vyřešení významného případu sériového vraha Edmunda Cutlera je důstojnice Jessica Shepardová z policejního oddělení v San Franciscu převelena do oddělení vražd a povýšena do hodnosti inspektorky. Jejím hrdým mentorem je komisař SFPD John Mills, její pěstoun a bývalý partner jejího zesnulého otce. Jessica má velmi kladný vztah k alkoholu a v opilosti vyhledává muže jen pro sex. Je to dáno tím, že nese emocionální břemeno toho, že její otec zavraždil milence její matky, poté matku a sám spáchal sebevraždu. Když je jeden muž z Jessiciných náhodných známostí brutálně zavražděn, ona a její nový kolega Mike Delmarco jsou pověřeni případem. Jessica přiznává, že s obětí spala. Jenže o několik dní později je zavražděn další z jejích četných známostí na jednu noc a policie brzy dospěje k závěru, že vrah Jessicu pronásleduje. Na Millsovo naléhání Jessica zůstává na případu, to aby nalákala vraha. Vyšetřování sice postupuje, ale Jessica neustále pije a trpí výpadky paměti. Tento výpadek měla i v době, kdy došlo k prvním dvěma vraždám. Svěří se s tím Millsovi, ale ten ji povzbudí, aby pokračovala s vyšetřováním. Jessica sama náhodně objeví třetí vraždu. Je to Cutlerův obhájce Ray Porter, se kterým také měla sex a který ji ráno pozval, aby se s ním sešla. Je jasné, že s kým se žena vyspí, ten je zavražděn. Budou vraždy pokračovat i teď... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

ac3r 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava v podání Judd otravná nesympatická ku*va. Když sebou každé večer flaknu po jedné sklenicce do bezvědomí, tak když ne na první ani na druhou dobrou, tak potřetí už by fakt napadlo asi každého pitomce, co to asi piju. Celý je to prostě úplně debilní i když ze začátku to vypadalo aspoň trošku nadějně. Nehorázné podprůměr, které bych rozhodně nedoporučoval. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Ashley Judd s její sladkou tvářičkou bych nevěřil drsnou policajtku ani kdyby mě zrovna tloukla tou javarou. Některý herci by měli líp rozvažovat s čím spojí svoje jméno, že pánové Garcio a Jacksone? Naprosto dementní scénář to celý nakonec pošle do věčných lovišť a já můžu v klidu zapomenout, že jsem takovej paskvil kdy viděl. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Klíč k vraždě je neobyčejně nudný thriller který nemá nic co nabídnout a zachraňuje ho jen herecké obsazení. On celkově KAufman pro mě dělá naprosto nudný braky, ale tohle byla celkem síla. Začátek poměrně slušně navnadí, i když tu je opět klišé ženská která se chová jako drsnej chlap řeší vraždy svým způsobem. Teď dostane další případ který se samozřejmě zamotává. Celou dobu se tu nic moc neděje a já se poměrně nudil. bohužel ani konec není nijak překvapující. Je to nudnej krimi thriller na který se nedá moc koukat a snad nikoho nepřekvapí. Samuel je tu poměrně zajímavej ale to film od podprůměru nezachrání. ()

Vráťa 

všechny recenze uživatele

Kleopatřin komentář je trefný. Chci jen dodat, že jedinou hlubší otázkou, kterou v tomhle snímku najdete, je otázka na kolik sami sebe známe, abychom mohli říct: "Tohle bych nikdy neudělal(a)." Ovšem tenhle snímek na téhle otázce spíš parazituje, než jí rozvíjí. A ikdyž mám S. L. Jacksona velice rád, tak jednoznačně tento snímek nedoporučuju. Leda jako kulisu... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Uf, dokoukáno na třetí pokus. Odbudu si pozitiva - Garcia, delfíni, konečný titulky. Filmu by se dal prominout béčkovej námět, ale ten úplnej nedostatek napětí nebo zábavnosti těžko. K tomu mě nepříjemnej projev Ashley Judd jako ne zrovna sympatický policajtky, se kterou divák vlivem špatnýho vyprávění dvakrát nesoucítí. Jackson se taky nesnaží a jedinej, kdo projevuje trochu života, je Garcia. No, když nefunguje hrdina, máme tu příběh. Je stejně nezáživnej a odfláknutej, jako vše ostatní - s policajtkou si kdosi vyřizuje osobní účty, až je nakonec na chvíli taky podezřelá. Jo, a ten finální "twist" je už čirá zoufalost. Rozuzlení člověk tuší už od půlky minimálně, takže onen vysoce šokující zvrat vyšumí do ztracena do poslední bublinky. 30% a víc ani ťuk. The Watcher s Reevesem a Spaderem byl o hvězdu lepší. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama