Reklama

Reklama

Bloodsport: The Dark Kumite

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Detektiv John Keller (Daniel Bernhardt) se úmyslně nechá zavřít do vězení, aby zde odhalil nekalé praktiky prováděné na vězních. Někteří z nich totiž záhadně zmizeli a navíc zde byl umístěn i sadistický vrah Schrek (Stefanos Miltsakakis), který zabil několik policistů. Zjišťuje, že dozorci vybírají vězně do zakázané arény, ve které zámožný Justin Caesar (Ivan Ivanov) provozuje turnaj Kumite. Turnaj, ve kterém neexistují žádná pravidla a vězni zde bojují na život a na smrt… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predosle 2 diely sice boli lacne videobecka, ale boli na profesionalnej urovni a poskytli skvele natocene bitky. Toto je uz len amatersky natocena zlatanina s nedotykovymi bitkami s mizernou choreografiou. Aj ked sa v hlavnej ulohe znova objavil Daniel Bernhardt, tak hra inu postavu a s predoslymi dielami to nema nic spolocne. Cely film naviac vyzera neskutocne hnusne. Bulharske lokacie sa nezapru. Jednu hviezdicku davam za to, ze je to tak mizerne, az to je miestami zabavne. 1/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle těžký nepodarek jsem viděl dřív než třetí díl a to bohužel ne záměrně. Prostě chybička se vloudila a já se nestačil divit, kam až byli schopni tvůrci zajít, aby pohřbili původní myšlenku Krvavého sportu. Daniel Bernhardt tu hraje úplně jinou postavu, většina soubojů ať už těch ve vězení nebo i ve finálním „turnaji“ jsou trapné, stejně tak i většina zúčastněných bojovníků či rádoby zlosynů. Asi nejvíc mě zaujaly ty děvky okolo Justina Caesara, který si je vydržoval a pak samotná policistka Lisa Stothard (navíc i ve skutečnosti Bernhardtova stará). Což je na bojový film sakra špatně. Nebavilo mě to, prostě tohle je omyl celé série a raději to nemělo nikdy vzniknout. ()

Reklama

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, ano. Tisíc bodů se patří za efektivní zakončení boss fightu, průpisku do ucha jsem fakt nečekal. Jinak tento film byl opravdu mizerný, ze spousty scén se akorát tak točila hlava. Celkem by mě zajímalo, co se dá všechno udělat, aby se srazila cena. Minulý díl byl aspoň natáčený kdesi v Indii nebo podobných krajích, tenhle díl byl už outsourcovaný do post sovětského ochotnického divadla, kde kulisáci hráli záporaky, ředitel mafiána a vrátný toho druhého tajného agenta. Fantastické byly také prvky eroťáku a kalhotkovo - kalhotová gymnastická krasojízda v rotující posteli. Což byla asi opravdu nejujetější scéna ve filmu ... Konec jedné béčkové série, doplazila se od kvalitního snímku ze svalovcem adorujícím kulty pozdních osmedesátek až k podivnému nesmyslu popůlnočního filmu kabelové stanice kanálhnus ... proč já se na tyhle blbosti vůbec dívám? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům absolutní propad do sraček. Kamera šílená, příběh sice nenudil, ale byl stupidní naštěstí tohle bojový téma mám rád takže cajk, dialogy radši nebudu komentovat, hudba byla dobrá, ale celkově je ten film tak debilně a stupidně natočenej, že nebejt Bernhardta, tak myslim, že čumim na pokračování sérky Bloodfist. Vězenský prostředí v jedné části beru taky jako plus, ale ty vězenský hadry z dob Charlieho Chaplina co tam měli byli směšný. Záporáci stojí za prd a ten hlavní pořadatel vypadal jak Lábus s dlouhýma vlasama, ale holky co měl v tom svým rádoby paláci byly pěkný. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdové doprznění původní myšlenky této filmové série. Na člověku, který sem vybíral bojovníky, bych si chtěl natrénoval dymak. Jedná se totiž o několik ubožáků, kteří dennodenně provádí nekonečné série benchpressů a bicepsových zdvihů, o bojových uměních však dodnes neslyšeli, a do filmu prostě nějak zabloudili. Nicméně jsou tak tragičtí, že by je seřezala i Van Dammova boule na čele. A způsob, jakým ten trapnej imitátor Franka Duxe vyhraje poslední zápas, prostě smrdí. Jak hezky to na konci 80. let začalo, tak to v roce 98' příšerným způsobem končí. Smutné. ()

Zajímavosti (5)

  • Daniel Bernhardt hraje jinou postavu než v předchozích filmech. V tomto snímku ztvárnil postavu Johna Kellera, v předchozích dvou hrál Alexa Carda. (KucC)
  • Ve scéně, kdy Schrek (Stefanos Miltsakakis) láme ruku Billingse (David Rowe), můžeme na zemi vidět mikrofon. (KucC)
  • Vězeňské scény byly natočeny ve skutečné věznici v Bulharsku. V záběrech můžeme dokonce vidět i opravdové vězně. (KucC)

Reklama

Reklama