Reklama

Reklama

Kačer na zbláznění

  • USA Duck Amuck
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1953, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Kreslíři animovaných kraťasů si se svými hrdiny mohou dělat v podstatě, co se jim zlíbí, a stavět je do libovolné situace, jak ostatně dokazuje i tento snímek. V něm se nebohý kačer Duffy stane obětí vypečených hrátek jednoho obzvláště krutého animátora. (Davies182)

Recenze (18)

Buraking 

všechny recenze uživatele

Tak toto se jim vážně povedlo. Tento Kačer Daffy je rozhodně jeden z nejlepších cartoon výtvorů......Velice vtipné, sympatické, barevné, napínavé.....dokonalé. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Kačera Daffyho v reálném čase otravuje animátor, který mu mění pozadí ("background", ne jeho vlastní :-), hlas atd. Samozřejmě nebohý Daffy s tím nemůže moc dělat, tak se aspoň snaží přizpůsobit... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zajímavá hříčka, která po celou dobu sice působí trošku samolibě, nakonec je ale vše vysvětleno :-) a celkový dojem z kraťasu je tak o něco lepší. Kačer Duffy málokdy zklame. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Am I a stinker?" Tenhle cartoon je mnohem více zajímavý než zábavný... snad nikde jinde se neprojevuje taková NEjednota místa a děje... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Duffy má velké problémy s animátorem, kvůli kterým zažije jednu z nejoriginálněji pojatých kreslených grotesek. Na první polovinu 50. let nevídanou nadsázku sráží absence čehokoliv navíc. Kačer na zbláznění zkrátka blázní trochu moc dlouho. 7/10 ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Perfektný kraťas s Daffym. Originálny nápad + pekné spracovanie = vždy si to pustím keď rýchlo potrebujem zdvihnúť náladu. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Dokonalý šestiminutový snímek, který nám řekne mnohé o tvorbě animovaného filmu. Vidíme zde, že animátor vždy stojí za kamerou a to on určuje, co se na obrázku objeví. Kačer se zde snaží stále dokola přizpůsobovat svému prostředí, které je nedokreslené, potom dokonce zcela bílé. Snaží se zapojit do příběhu, ale přestože je hlavní protagonista, je z něj stále vystrkován. Vidíme zde také přechod z jednoho políčka na druhý nebo situaci, kdy se na postavu celé políčko snímku zhroutí. Dalším zajímavým úkazem je doklad o tom, že zvuk vzniká vždy mimo film u animovaných snímků. Kytara kačera vydává zvuky osla nebo je docela vypnutá zvuk a kačer si o něm sám musí říkat. Pointa je dokonalá :). ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Predstavenie možností animovaného filmu a jeden originálny nápad v podaní "neposlušného" animátora, ktorý ich všetky spája v úchvatný kraťas. ()

Reklama

Reklama