Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tenhle snímek unikal,než sem se k němu dopídil.A musím říct,že tak nějak splnil mé očekávání.Jedná se především o velkou porci legrace v hororovém duchu.Masky klaunů nemají chybu,originalita jejich zabíjení taky ne.Škoda,že se ty malilinké prázdné chvílie nevyplnili,jinak by to nemělo chybu! ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak tvůrci mj.slavných Critters a Screamers, kteří se zde též nezapřeli, si udělali jako klan bratrů, svůj vlastní film a dopadlo to tak, jak to mělo. Neskutečně vyhulená prdel, která mě nenudila ani chvíli a nejen svým názvem odkazuje na kultovní 50tkové Monster movies. Je sice fakt, že zde na horor není moc krvavých SFX apod. ale to v klídku vyváží ty jejich xichty (které nezapřou právě inspiraci ostnatými koulemi z též kosmu) a ta jejich neskutečná loď (rok po jiném prudce originálním kosmidle od Petera Jacksona v Bad Taste), včetně jejího interiéru, který mi těžce ewokoval jistý Cirkus ze 4.s. Sailor Moon;-) Nebudu tady nositi klauny do stanu s tím, že vypíši stejné věci jako ostatní, které jsou opravdu originální a jinak ujeté. Za sebe jen dodám, že mě dostala scéna na policejní stanici, kam si v klídku napochoduje jeden z ´´Klaunů´´ a vysoce arogantní šheriff je z něj stejně tak per-plex, jako já.:))) O šíleně jošťomilém ´´klauníkovi´´ na malém kole i s pomocnými kolečky (taky jsem je měl:) vs banda motorkářů, ani nemluvě. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ono jakoby se na tomto filmu ani nedaly najít pořádné zápory a určitě si zaslouží jistý druh uznání. "Killer Klowns from Outer Space" je totiž film, který hýří vtipem, geniálními nápady a mezi ostatními hororovými komediemi té doby se nikdy neztratí. No i přesto, že by člověk řekl, že snímek o klaunech z vesmíru, kteří přistanou v lese s vesmírnou lodí ve tvaru cirkusového stanu a následně začnou terorizovat městečko zbraněmi, jako jsou popcornové pistole a další, nemůže nikdy dostat méně než 3 hvězdy, tohle ke konci už docela brutálně nudilo. Prakticky tu bylo úplně všechno správně a rozhodně to předčilo mé očekávání o béčkovém sci-fi filmu s vraždícími šašky, ale ten slaboučký děj to prostě jako celek totálně zlikvidoval, a to je škoda. 50% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)
  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno