Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

tom88 

všechny recenze uživatele

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů ranku žraločích tornád a podobných ptákovin, které se neberou vážně, a sám ten nápad není špatný (a snad dokonce použitý ještě před Kingem?), jenže takový nějak nerozvedený. Na komedii je tady na můj vkus zbytečně moc mrtvol, tak nějak jsem doufal, že lidi z kokonů cukrové vaty se povede zachránit, a to nemluvím o těch potvorách z popcornu v odpadkovém kontejneru a u Debbie v koupelně, to taky nikdo neřešil. Spousta těch fórů je nicméně nedotažených a v určité chvíli je to na jedno brdo - přijde klaun, udělá puf, další kokon, přijde klaun, udělá puf... Takže jsem pak nepochopil, proč Debbie dali do žlutého balonku? Prostě ten prvotní nápad stálo za to víc rozvést, dotáhnout, a pak se mohlo jednat o skutečně dobrou parodii na invaze mimozemšťanů. Takhle to zůstalo na půl cesty. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Záležitosť, ktorej existencii uveríte iba vtedy, ak ju uvidíte. Nápad s klaunami ako mimozemšťanmi sa zdá byť príliš bláznivý, ale masky hercov sú dostatočne vydarené a prekvapivo strašidelné. Inými slovami pôsobia dojmom, že nejde o masky, ale reálne tváre. Vnútro lode je už typický osemdesiatkový gýč. Občas poteší výborný fór: "Vy ste spolubývajúce Debbie?", ale k väčšej spokojnosti ich malo byť rozhodne viac, namiesto toho počúvame častokrát fádne dialógy typu: "Kam to zmizlo?...Neviem"... ktoré len orálne dopĺňajú to, čo postavy vedia/nevedia alebo vidia/nevidia. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ono jakoby se na tomto filmu ani nedaly najít pořádné zápory a určitě si zaslouží jistý druh uznání. "Killer Klowns from Outer Space" je totiž film, který hýří vtipem, geniálními nápady a mezi ostatními hororovými komediemi té doby se nikdy neztratí. No i přesto, že by člověk řekl, že snímek o klaunech z vesmíru, kteří přistanou v lese s vesmírnou lodí ve tvaru cirkusového stanu a následně začnou terorizovat městečko zbraněmi, jako jsou popcornové pistole a další, nemůže nikdy dostat méně než 3 hvězdy, tohle ke konci už docela brutálně nudilo. Prakticky tu bylo úplně všechno správně a rozhodně to předčilo mé očekávání o béčkovém sci-fi filmu s vraždícími šašky, ale ten slaboučký děj to prostě jako celek totálně zlikvidoval, a to je škoda. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)

Reklama

Reklama