Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nadšenecký projekt Byl Jsem Mladistvým Intelektuálem považuji za jednu pokud ne z nejlepších, tak rozhodně nejoriginálnějších českých komedií. A s nadšením konstatuji, že Choking Hazard by se svému nejstaršímu bratříčkovi v pohodě vyrovnal...kdyby celovečerní film neměl mít taky cosi jako děj:) Ale upřímně - za proslovy jehovistického pornoherce nebo slepého filozofa Dr. Reiniše nebo pro změnu nihilistického Vernera jsem ochotný na tuhle "drobnost" zapomenout a vézt se na vlně hlášek a absurdního českého pojetí zombie horroru od začátku až do konce. A mimochodem, při sledování jsem byl naprosto střízliv;) 80% a nikdy jinak. PS: Ono to tedy trochu vtipné je, protože humor na účet handicapovaných je vtipný takřka vždycky... PS2: POMO jako skriptka ve filmu o filmu je cool:) ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Marek Dobeš písaval svojho času vtipné recenzie do Ikarie - bolo to na celom časopise asi to najlepšie. Vtipný je miestami aj jeho film - a tá vtipnosť je mimochodom na ňom to najlepšie. Všetko ostatné je poplatné Dobešovej neskúsenosti, poloamatérskym podmienkam, "prkennosti" hereckého ansámblu. Keby z tohto námetu urobil Marek poviedku - urobil by lepšie. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

"Zombie myslivci? To je ňáká blbost, ne?" Chtěl bych se bavit stejně, jako se museli bavit účinkující při natáčení. Film ale není k divákovi úplně přátelský, byť to dělá částečně záměrně. Jeho archaické vzezření (rovněž částečně záměrné) a punkově úletová forma sice mohou evokovat třeba raného Jacksona nebo Tromu, spíše ale působí jako mejdan studentů FAMU, na nějž někdo dopravil kilo koksu a cisternu protlaku (což je i není špatně, LOL). Relativně často se objeví fajn nápad / fórek / ojeb na diváka, nicméně všechno to rychle vyprchá. Tři mocná déčka (Dušek, Dolanský, Dáda) u mě na tři hvězdy nestačí, sorry. Kultovka se nekoná. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tak předně mi vadí, že u zombie komedie jsem se a) vůbec nebál, b) zasmál jen občas. Dobeš je opravdu špatný režisér a pochválit si zaslouží snad jen kamera a Dušek s Dolanským. Přesto jsem byl na pochybách, jestli jednu hvězdičku nepřihodit, už pro tu sympatickou snahu o něco, co tady nebylo. Ale Choking Hazard bohužel opravdu není dobrý film... :o( ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Choking hazard je vůbec první českou zombie komedií a zároveň prvním celovečerním filmem Marka Dobeše. (ČSFD)

Reklama

Reklama