foto

Jan Nemejovský

  • nar. 8.2.1944 (72 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Milada
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (E06)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
2010 Prokletá vesnice (TV film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Mr. Johnson
2007 Hannibal - Zrození
Hostel II
2006 Iluzionista
Letiště (TV seriál)
Místo v životě (TV seriál)
To horké léto v Marienbadu (TV film)
2004 Eurotrip
Hop nebo trop (TV seriál)
Choking Hazard
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Princ a já
Redakce (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
Luther
Project X
Strážce duší (TV seriál)
2002 Česká spojka
Hartova válka
2001 Prokletý láskou
Příběh rytíře
2000 Duna (TV seriál)
Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
Samotáři
1999 Crackerjack 3
Johanka z Arku (TV film)
Láska krvácí
Vincenz Priessnitz
Všichni moji blízcí
1998 Act of War
Pražský duet
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Crackerjack 2
Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Handel's Last Chance (TV film)
Podzemní komando (TV film)
Tichý úkryt (TV film)
1995 Sacred Cargo
Život na zámku (TV seriál)
1994 Akumulátor 1
Diamantové meče
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Špendlík na motýla
Vekslák aneb Staré zlaté časy
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Kaspar Hauser
Peklo v řetězech II
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Náhrdelník (TV seriál)
1991 Kafka
1990 Poslední motýl
1989 Blauäugig
Dynamit
1987 Miliónový chlap (TV film)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace