Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tretí diel Aladdina už nie je takou nemastnou, neslanou pochutinou ako jeho predchodca, hoc aj ten bol pozerateľný. The King Of Thieves rozpráva zmysluplnejší príbeh a vďaka skvelému dabingu Robina Williamsa sú aj niektoré Džinové vtipy sviežejšie a vtipnejšie. Lenže hoc po príbehovej stránke filmu nemám čo vytknúť, musím priznať, že som nebol z tohoto dobrodružstva ani spolovice tak nadšený ako z úchvatnej jednotky. Neviem či za to môže abscencia Menkenovej hudby, ale pri pozeraní tohto filmu som sa naozaj miestami nudil. Nechcem vyslovene tvrdiť, že je to zlý film. Jeho problémom, ale je, že si na ňom Disney nedal veľmi záležať, čo sa odráža aj v animácií. Rozhodne by si takáto ikona zaslúžila lepší prístup. pevné tri hviezdy. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl o Aladinovi, Jasmíně, Džinovi a jednom pošlapaném, létajícím koberci. Zábavný Džin chytnul druhý dech a v tomto pokračování hraje prim. Stal se z něj nejen nejvtipnější charakter tohoto filmu, ale taky jeden z nejvtipnějších animovaných postaviček vůbec. Příběh se točí okolo Aladinova otce, kterého ztratil a stále ho marně hledá. Film je plný dobrého humoru a krásných písniček. Vřele doporučuji všem. A to nejen kvůli vytříbenému vtipu modrého Džina. ( 85 procent ) ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Jednou stačilo. Proč musí všude být hudba? Třetinu stopáže filmu zabraly ne příliš extra písně a hudba zněla i do dialogů! Buď měli udělat pohádku nebo muzikál! Aneb jak už tu někdo napsal - klasický průměrný animák od Disnyeho. Nebýt pár opravdu vtipných věcí, ještě bych jednu hvězdu ubral. Zkrátka: po nějaké době snadno zapomentulné dílko. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Tak to musím vážně nesouhlasit s většinou negativního ohlasu. Poprvé jsem tento film viděla jako malá, v originále a fakt se mi to líbilo. Tento snímek je jeden z mála, které ještě vlastím na orig. videu, a tak jsem si ho před pár dny pustila znovu. Bavila jsem se, nekecám. Robin Williams jako Genie je samozřejmě dokonalost a jeho vtípky jsou vesměs skvělé, i když občas přestřelí, anebo neamerickým divákům některé parodie nic neřeknou. Nechápu, jak někomu mohou písničky připadat otravné, snad všechny mají ten správný švih a důvtipný text :) Nejvíc se mi na tomto snímku vždycky líbilo to, jak Aladdin hledá svého otce, aby ho našel uvězněného v jeho ne-vlastní rodině. Rhys-Daviesův hlas je perfektní, dokonale otcovský a charismatický stejně jako je jeho postava. A Midasova ruka na mizejícím ostrově na zádech obří želvy (vždy jsem měla dilema, jestli je ta želva živá či ne :]) je jen třešničkou na dortu. NENÍ to bůhvíjaký film cenné hodnoty, ale je to zábavné a přesně o to jim šlo. Nuže, are you IN or OUT?! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Během soubojů při svatbě zlodějská trojčata udělají věž a drží měsce. Horní drží červené, prostřední modré a spodní fialové. Když však Aladdin máchá holí, aby je shodil, při posledním máchnutí drží horní modré a prostřední červené měšce. (LaserJet)
  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)
  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)

Reklama

Reklama