Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

datel13 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podival nahodou, kdyz jsem shanel prvni dil a samozrejme omylem sjel ten treti (puvodne jsem ani nevedel, ze to ma vic jak jeden dil). Aladina jsem chtel po x letech videt z prekvapive intelektualnich pohnutek - autori v soucasnych post-vedeckych pseudosmerech nekdy uvadeji Aladina jako priklad tzv. orientalizmu (udajny zkresleni Orientu lidmi ze Zapadu). Takze jsem si chtel uzit peknej kreslenej orientalizmus se sexy princeznou a jurodivym džinem, co tu meta jeden frk za druhym a nektery jsou dokonce i vtipny. Nejak jsem uplne nepochopil to mnozstvi narazek na jiny Disney filmy a taky odkazy na soucasnost (ponorky, bombardery, teply pikolíci a nevim co jeste), ale je to animak pro decka a clovek to asi musi brat s nadsazkou. 70 % ()

Matt.Murdock 

všechny recenze uživatele

Oproti Jaffarově návratu s otřesným dabingem tento díl vrací zpět kouzlo aladinova příběhu. Hudba je perfektně zpracovaná a velice příjemná. Džinovy hlášky jsou vtipnější a přirozenější, nápad s Midasem je k nezaplacení. Rozhodně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Ani hnout, nebo se vzájemně postřílíme. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

5* hviezdičiek je hlavne kvôli džinovi. Neviem ako originál, či český dabing, ale v tom slovenskom je to neuveriteľne vtipné. Hlášky ako: "Mama mi vždy vravievala, že som hlúpy ako bonboniéra(oblečený ako Forrest Gump na lavičke), alebo v konverzácií s Thorom, kde prišla otázka vy ste tchor? a odpoveď čo narobím sú nezabudnuteľné. Pre mňa počiatok pop-kultúrnych odkazov v detských kreslených filmoch. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Tak to musím vážně nesouhlasit s většinou negativního ohlasu. Poprvé jsem tento film viděla jako malá, v originále a fakt se mi to líbilo. Tento snímek je jeden z mála, které ještě vlastím na orig. videu, a tak jsem si ho před pár dny pustila znovu. Bavila jsem se, nekecám. Robin Williams jako Genie je samozřejmě dokonalost a jeho vtípky jsou vesměs skvělé, i když občas přestřelí, anebo neamerickým divákům některé parodie nic neřeknou. Nechápu, jak někomu mohou písničky připadat otravné, snad všechny mají ten správný švih a důvtipný text :) Nejvíc se mi na tomto snímku vždycky líbilo to, jak Aladdin hledá svého otce, aby ho našel uvězněného v jeho ne-vlastní rodině. Rhys-Daviesův hlas je perfektní, dokonale otcovský a charismatický stejně jako je jeho postava. A Midasova ruka na mizejícím ostrově na zádech obří želvy (vždy jsem měla dilema, jestli je ta želva živá či ne :]) je jen třešničkou na dortu. NENÍ to bůhvíjaký film cenné hodnoty, ale je to zábavné a přesně o to jim šlo. Nuže, are you IN or OUT?! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)
  • Když si velitel stráže nemůže vzpomenout na frázi "Sezame, otevři se!", v jednom záběru se mu posune chybějící zub. Při otevírání mu však žádný nechybí. (LaserJet)
  • Slon, který přeruší souboj Aladdina a jeho otce na svatbě, má nejprve tmavě modrý přehoz, poté tmavě červený, světle červený, fialový a nakonec zase tmavě modrý. (LaserJet)

Reklama

Reklama