Reklama

Reklama

Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku

  • USA Adventures of Robinson Crusoe, a Sailor from York

Obsahy(1)

Loutkový film na motivy slavného románu Daniela Defoe. (oficiální text distributora)

Recenze (82)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aj takto môže vyzerať príbeh o Robinsonovi, ktorý stroskotal na ostrove. Zaujalo ma, aké zvieratá tam dali. Jedinú priam bezvýznamnú chybičku vidím v tom, že taký papagáj ako tu bol asi nejedáva mäso. Inak ten príbeh bol pekný, bolo to pohodové, stále sa niečo dialo, miestami to bolo vtipné, veľmi milá rozprávka pre deti a tentokrát mi vôbec nevadilo, že tam boli bábky. Malo to svoju atmosféru, svoje osobitosti a navyše to bolo veľmi pozitívne, čo sa mi páčilo ako to zobrali, že z toho neurobili tragédiu. ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

Nádherný poetický příběh o nelehkém životě trosečníka.Moc rád jsem se na tento film díval v rámci povinných školně družinových akcí.No a rozhodně toho nelituji.Perfektní dabing,skvělá práce animace a také další důkaz velikosti Karla Svoboda jakožto jedinečného skladatele filmové hudby....Člověk by ani nevěřil,že toto dílko má necelých 70 minut.Utečou jako voda. Někdy si až kacířsky říkám,že nebýt těch krvežíznivých komunistů,kteří zakazovali všelijakou avantgardu ŘEŠÍCÍ nějakou zásadní otázku lidského bytí,tak by ani takovéto věci od lidí kteří "nemohli a nebo mohli s omezením" asi ani nevznikly.Myslím,že by jsme byli o dost ochuzeni.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V několika málo desítkách minut máme krásně shrnuté vše, co tak Defoe chtěl čtenářům předat. Pohádka to byla bezvadná a bezvadně udělaná a, ač jsem samozřejmě věděl celý průběh dopředu, nenudil jsem se. Akorát by mě zajímalo, co to tam měl za zrůdu, protože to byla kombinace minimálně čtyř zvířat. 85% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Zase taková uplná pecka to není... Ale je vidět práce šikovnejch českejch ručiček. Paradoxně se mi líbily víc "kreslený" příběhy, než to loutkový. Mělo to krapet tajemnej nádech jako Zemanovy drsný pohádky. co je ale nejvíc, tak je hudba z pera velkého mistra, jehož rukopis je skutečně unikátní... Příjemný na tomhle filmečku je, že to trvá jen kousek přes hodinu a že to dobře dopadne :o) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama