Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Povedený detektivní thriller držící si atmosféru. Nepřehání se tu s akčními scénami, zato je to nahrazeno vcelku slušným napětím. Takových filmů je opravdu poskrovnu a je to škoda. Ne vždy je potřeba tvrdá akční řežba, aby příběh dokázal diváka zaujmout. A tenhle to dokáže. Kdo očekává střílečku, bude zklamán. Do slušné detektivky to prostě nepatří. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Filmiu vladne dost rozcarovany scenar, ktory sa venuje chvilu patraniu po seriovom vrahovi a chvilu zase korupcii v policii. A tak samotny divak nevie, ci sa ma zamerat na to patranie, alebo na tu korupciu. A ked sa prida rutinerska nezazivna rezia Rowdy Herringtona, tak sice vznikne slusny film, ale iba v intenciach priemernosti, sedosti a fadnosti. A hlavny herec Bruce Willis myslim objavil, ze ma v sebe nieco nove, comu sa v odbornych kruhoch hovori herecky talent : 66 % ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto si Bruce fakt mohol odpustiť. Ani akčný ( okrem úvodnej automobilovej naháňačky - ale to je to jediné dobré na tomto filme ) ani napínavý ( záverečné scény ) ani erotické ( vyprchaná posteľovka medzi Willisom a Parkerovou ). Bruceova kariéra mala vtedy dosť na mále. Siahnite radšej po Farbe noci, nieje to klenot, ale aspoň svojim spôsobom pobaví. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Byl jsem potěšen... Po hodně dlouhé době jsem to viděl a konečně můžu plnohodnotně ohvězdičkovat. Super film z oblíbených 90. let. Bruce Willis klasik, stříli hlášky jak jsme u něho zvyklí, ale zas takový nářez jako v Posledním skautovi od toho nečekejte. Děj mě bavil, nenudil. Docela dost zvratů, člověk si není ničím jistý. Pravda, že na thriller bych to moc neviděl, ale "šťavnaté" akční krimi to dozajista je. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu sem hodně očekával ale mé očekávaní se nenaplnilo vůbec. Z filmu se vyklubal propadák který nemá ani nijak originální námět a spíš připomíná epizodu z nějakého laciného seriálu kopírující Pobřežní hlídku. Divim se že se Willis vůbec nechal do takové hrůzy obsadit!! Jediné co se mi na tomhle filmu líbila byla celkem slušná titulní melodie. Kdyby jí nebylo tak je to ale jednoznačně odpad!! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)
  • Původní název filmu byl Three Rivers. (Matros)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama