Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Prdelní ksicht Mildret Virválová aneb škola pro chudé a hnusné čarodějnice, které v Bradavicích nechtěli. Jako malý jsem tenhle seriál nesnášel, ale přesto jsem se na něj nemohl přestat dívat. Proč? Možná proto že v sedm ráno v telce nic jinýho nebylo? Nebo protože mě slečna Krákavá zhypnotizovala? To už se asi nedozvíme. Stejně tak jako se nedozvíme zda se z Mildred stane opravdová čarodějnice nebo jestli se ze slečny Metlové nakonec vyklube Lord Voldemort. Tuhle záhadu už nechávají vyřešit nás, mentálně zaostalé, slintající diváky tohoto geniáně vypatlaného seriálu. DJEKUUJEEME!! AHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAAAA *tlesk* *tlesk* *tlesk*. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Naivné, možno až príliš predvídateľné, no zároveň roztomilé, hrejivé, veselé ... Navyše, čo kritické už len môžem napísať, keď som jednou zo žiačok, konkrétne Rudy ? :) Apropo, stále si myslím, že je lepšie dieťa odchovať na nešikovnej, no dobroprajnej Mildret, ako na súčasných "rozprávkach", ktoré majú s týmto žánrom spojenie asi len náhodou ... ()

Reklama

Paradax 

všechny recenze uživatele

Milý seriál o jedné outsiderce, který u nás běžel dřív než se k nám vůbec dostaly první zmínky o Harrym Potterovi, takže toto srovnání absolutně není na místě, nehledě na to, že jde o seriál, a ne film. Ve své době a dětském věku měl své kouzlo, ti mladší holt mají smůlu. Obecně u všech seriálů platí, čím větší časový odstup od vzniku, tím více v divákových očích klesá. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

K pátečnímu odpoledni patřil tenhle seriál, který pro mě v té době byl takovým nízkorozpočtovým Harry Potterem. Dokonce jsem si myslel, že tohle všechno vzniklo jako reakce právě na příběhy s brýlatým kouzelníkem (místní ředitelka připomíná Brumbála, drsná učitelka (na jméno si vážně nevzpomenu) je zase jako Snape, navíc tady byla i nějaká skupina, která neustále znepříjemňovala Mildred život (Malfoy a spol - to je snad jasný)... Jenže první kniha ze série The Worst Witch vyšla v roce 1974, takže těžko mohla autorka opisovat od Rowlingové - spíš naopak... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přítelka se nostalgicky vracela do dětství tím, že si pustila pár dílů tohohle britského seriálu pro předpubertální dívky. Já to nejdřív jen pasivně poslouchal, pak na to sem tam i aktivně mrknul, no a nestačím se divit zdejšímu nízkému hodnocení. Já být devadesátková, základní školou povinná holka, tak bych tenhle ne úplně blbý a ne úplně trapný fantasy seriál docela žral. Není o nic míň infantilní, než první díly Harryho Pottera a je každopádně zajímavější a záživnější, než odpudivé seriály o socialistické mládeži, kterými nás kdysi krmili komouši. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)

Reklama

Reklama