Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (51)

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Proč jsou tam, do prdele, zase všichni teplý??? Blackbeard v podání Taiki Waititi vylezl někde z modré ústřice. Dobrodružství skutečného Steda Bonneta, piráta gentlemana, by vydalo na velmi zábavný miniseriál. Ale jediné dobrodružství, co zajímá moderní hollywoodské filmaře, je to anální.

plakát

Zaklínač - Série 3 (2023) (série) odpad!

Máme tu další sezónu americké telenovely o vědmákovi Geraldinovi, cikánské kouzelnici Jenifr a jejich adoptované dcerce Džamile. Nemohl jsem se dočkat! Až je zase uvidím, jak se hledají a zachraňují pořád dokola. Ty dvě scény z knížek, co tam dali... mohl jsem si oči vykoukat! Naštěstí je tam oproti knížkám hodně epické akce, třeba když bbw černoška vyčaruje dort a hodí ho na nilfgárďana, nebo když černokněžník Ábrfortz použije zaklínadlo a změní se z bělocha na afghánce. Tolik zajimavych lidi tam bylo! Osud je spojil! všechny. Ale nebézpečny síly se je snaži rozdělit! Fandové her můžou skákat a nadšením si rvát vlasy, když se tam sem tam mihne postava z her, jen aby záhy trapně chcípla. Aspoň zbyde víc času na intrikaření lóže čarodějek s obličeji krásnými jako chodidlo. Každý ví, že tohle jsou ty scény, které dělají zaklínače zaklínačem. Né nějaký albín, mečem se ohánějící, filozofující o nesmrtelnosti chrousta.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Druhořadá fantasy/steampunk pohádka pro děti, kterým Frozen nepřipadal dost drsný a cool, vyhajpovaná do vesmíru. Ano, animace je hezká, ale k čemu to je, když většinu scén tvoří jen nudné tlachání o politice a emocích traumatizovaných emo postav. K tomu tam do pozadí repuje Imagin Dragon a Billí Irish a mě je z toho jen trapně a smutno, že se takového drahého zpracování nikdy nedočkají opravdu dobré fantasy příběhy.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Po třetím zkouknutí měním na pět (ano nemám nic lepšího na práci a i kdybych měl, tak by to stálo za to!). Protože je tu Hubííí a s ním pět hodin úžasné, strašidelné halloweenské zábavy pro děti nad 13 let. Hubího hraje Adam Sandler, jako kdyby nestačilo, že postava sama o sobě je k popukání! Hubímu je něco kolem padesáti let (odhad, nevím to přesně), ale na svůj věk se chová zvláštně. Vtip s termoskou neomrzel ani napotřicáté! Hubí je vlastně Ježíš, a to nepřeháním a to mluví za vše. Víc vědět netřeba tak hybaj hybaj na Netflix!

plakát

Blíženec (2019) 

V novém filmu od tvůrců Hulka a Hry o trůny se Fresh Prince musí vrátit zpátky v čase, aby zabil sám sebe v budoucnosti, protože je jediný (když nepočítáme Bullseye), kdo dokáže trefit komára v letu v autě jedoucím 100 km/h za pomoci párátka a gumičky do vlasů. Když ale starý Will ujistí toho mladého, že se o goralku mohou podělit z předu, z týlu, tak odloží M60tku a... ale to už je příběh na jindy.

plakát

Černé zrcadlo - Rachel, Jack a Ashley Too (2019) (epizoda) odpad!

Miley Cyrus jako utiskovaná umělkyně s citem pro poezii a originálními nápady na písničky? Ne, to není vtip, tvůrci to mysleli vážně. Jenže kdo to má tý oplzlý krávě s vyhulenym hlasem 40-ti letý cikánky věřit?

plakát

One Punch Man (2015) (seriál) 

Anime moc nemusim, ale když jsem poprvé uviděl flegmatického One Punch Mana, který je otrávený tím, jak snadné je zabíjení všech oponentů, když z nich jednou fackou udělá smoothie, pomyslel jsem si že ti úchylní velrybáři konečně taky jednou načmárali něco pro mě. Bohužel zajímavé parodování suprhrdinů vydrželo jen asi do třetího dílu a pak se to transformovalo do typické japonské klišoidní pičoidnosti, kde se svalnatí hrdinové třídy S hádají mezi sebou, kdo má největšího čuráka (nápověda: všechny jsou stejně miniaturní) a hlavní postavu radši úplně zazdí, protože jim dojdou nápady, proti čemu by ho měli nechat bojovat tentokrát. Potenciál tam byl, jenže ťamani to zas posrali, co už.

plakát

Toni Erdmann (2016) odpad!

Trapnej dědek se rozhodne získat svoji odcizenou dceru Sandru Hitler zpátky tím, že ze sebe na veřejnosti dělá vyzubeného kokota. Vtipné je to asi jako holocaust, tak kdyby to alespoň za něco stálo jako drama. Jenže nestojí. Celý příběh by se dal shrnout do 10 minut, nuda se dostavila okamžitě, jakmile jsem po dvou hodinách sledování pohnul kurzorem a zjistil, že jsem pořád uprostřed první čtvrtiny filmu. Příště tam snad na místo těch nesympatických opičáků obsadí Tila Schweigera, do té doby s Německými filmy končím.

plakát

Já, Earl a holka na umření (2015) 

Bezpochyby nejlepší, co na téma umírání na leukémii kdy bylo natočeno. Něco jako Gilmorky (akorát mnohem míň nevtipný) střihnutý britskou komedií o asociálech. Thomas Mann je tu sympaťák na druhou a jeho hlášky rozesmějou i umírající holku, takže to musí být jinačí prdel! A jeho černej kámoš to taky vůbec nekazí. Nicka Offermana jsem nedávno viděl ve Fargovi a tady hraje úplně to samý- chlápka co bez přestání kecá, ale niko nemá ani nejmenší ponětí o čem. Každej, kdo natočil film, tak špatnej, že někoho zabil nemůže hodnotit jinak, než za 5*.