Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Film je pojat až příliš skromně a akčně nanicovatě, aby ho Stalloneho fanoušci brali vážně. Nejlepší je hrdinova liberálně tatínkovská péče o jeho celoživotní svěřenku. Film se klidně mohl více držet romantické linie(kristepane ...co to melu) a nepouštět se do rádoby crazy výstupů ala nadržený kmotr. 60% ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele

Autoři si měli předně ujasnit, co chtějí natočit. Gangsterka se přelévá z komedie přes romantiku až po drama a bohužel nefunguje ani jedno. Jako milá oddychovka to ale stačí. Stallonemu role nesmělého Siciliána sedí. Místo Medelein Stowe byla v plánu pravděpodobněji mladší herečka s milým kukučem a zasněnýma očima, ale i tak roli zvládla a působí v ní uvěřitelně. Zajímavý výběr hudebních skladeb. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Typická červená knihovna s klasickou jednoduchou zápletkou, ale?!.... Madlen Stowe je tak éterická úžasná bytost, že jí prostě nelze odolat. Lepší partnerku k Slyovi si neumím představit a Sly tradičně chlap každým coulem, prostě a musím se opakovat, každá, nejen Roman.Ticka, by ho chtěla mít doma, nemám pravdu? Celkový dojem snad kazil namaštěný Raoul Bova, ale v únosné míře. Scéna, jak se pravá dáma má správně pohybovat, je pro mě vrcholem smyslnosti a zastřené erotiky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slabej a lehce předvídatelnej příběh, ovšem zábavný to občas je a Sly se nijak neztrapňuje, bohužel ty svoje akční schopnosti nemá moc prostor využít, což je škoda, přece jenom na nějaký herecký role nemá, tady je to ale celkem vyvážený a o hraní se ani nesnaží a vtipnej je tak akorát a nějakou tu hlášku taky utrousí, ale ten naprosto děsnej a někdy skoro až trapnej příběh tim nenapraví ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina filmu začíná slibně, avšak v dalším průběhu film upadá pouze do průměru. Celkově se dá říci, že film je průměrný, ale koukatelný, Sylvester Stallone podává svůj klasický (ne)herecký výkon, Madeleine Stowe to stále hodně sluší. Film mě dokázal několikrát pobavit, avšak na druhou stranu poněkud doplácí na žánrovou nevyrovnanost, tvůrci jakoby nevěděli zda točit spíše komedií, thriller či gangsterku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama