Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vaše chůze nebude souhlasit s Vaším záměrem a naopak, tak jste v pytli. A ten pytel skončí na dně řeky." Mafiáni se evidentně dělí na ty hodný a na ty zlý. Ty hodný chrání dobrák Frankie a ti zlí se hodí jako přísada do betonu nebo na zpevňování dna jezera. Sice mi to nějak nesedí, ale tady jsou gangsteři jen křoví pro zamilovanýho Frankieho a jeho Madam Jennifer, tak to přejdu. Co ovšem nemohu přejít, tak to je skutečnost, že Jennifer je protivná a pitomá, takže ji sympaťákovi Frankiemu prostě nepřeju. To je ale jenom můj problém, takže na něj zapomenu a budu si pamatovat, jak jsem se bavil při Frankieho neustálým uklízení vrahů. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

No tak Sylvester na tom ještě neni tak špatně. Tohle je jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. Bohužel pro Stallonea smolné v tom, že tento film šel jenom na video. Dvakrát škoda, více lidí by tak mohlo vidět, jakým směrem by se ted mohl vidat. Nevím proč je na VHS napsané, že se jedná o akční film. Spíše je to mafiánská komedie. Stallone je zde skutečně příjemný a když se k tomu přidá stále nádherná Madeleine Stowe je na co koukat. Lehce nadprůměrná komedie, viděl bych to tak na 3,5*. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Je tenhle film romantickou mafiánskou milostnou krimi komedií s dramatickou zápletkou? Nebo je to parodie na všechny výše jmenované žánry? No, tenhle poněkud nevyrovnaný filmařský počin se zmateným scénářem je hlavně plný nadžánrových multiklišé, že se ani nestačíte těm ojediněle povedeným komediálním prvkům moc smát. Akce pak je v něm prakticky >0< ... A (stále) překrásná M.S. přehrává až běda, snad aby se zavděčila všem těm televideoidním troubům, navyklým na své blbé nekonečné emoce (nejlépe tak asi s mladými českými >herečkami< ;-), sledované po poledni při vaření či úklidu domácnosti... Beze ctnosti :-( . . . A tak jediné, proč má tenhle filmek smysl, je poslední role velikána filmového umění Anthonyho Quinna v postavě mafiánského bosse Angela, který však je někdy v první čtvrtině v rámci zapletené zápletky briskně odstraněn... Snad dvě a půl hvězdičky za film jako takový, ale za tradičně nejapného S.S. a opravdu mimořádně a nepochopitelně zde protivnou M.S. zaokrouhleno dolů. Nemilosrdně, ve jménu všeho dobrého filmu... ;-) - - - P.S. Proč debilní český distributor (Intersonic) naservíroval nám film místo původního formátu 2.35:1 v ořezu 4:3 ví snad jen nějaký firemní ignorantský lulan, který to způsobil. Koupeno spolu s jakýmsi nejmenovaným magazínem za 98,00 Kč - jen pro věčnou paměť Anthonyho Quinna! ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama