Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě dosti zarazila žánrová nevyrovnanost a dabing Stalloneho. Na obojí jsem však během filmu zapomněl a po celou dobu jsem se skvěle bavil (a to beru v potaz i slabší závěr). Nečekejte klasickou gangsterku, ani standardní Stalloneovku, tohle je o něčem jiném (možná budete i příjemně překvapeni)... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Správná romantická blbůstka se Stallonem, který občas opustí tvrďácký kamenný ksicht a sype ze sebe hlášky. I když si jeho hrdina drží všechny typické vlastnosti, které byste od Stalloneho rolí očekávali, je to vlastně sympatický týpek, se kterým byste zašli na pivo. Film je poměrně ujetá, ale docela zábavná oddechovka, rád se kouknu někdy znovu. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná romanticky ladená komédia so Sylvestrom Stallonom. Má celkom dobrý príbeh o vernom bodyguardovi, ktorého zamestnávateľ, vplyvný mafiánsky boss na dôchodku je zavraždený a má sa postarať o jeho dcéru, ktorú bez jej vedomia chráni už od jej detstva a teraz jej vstúpi do života. A tak si k sebe postupne nachádzajú cestu. Spracovanie nie je zlé, ešte spočiatku ma to vôbec nezaujalo, približne prvá tretina filmu je nudná a miestami aj dosť trápna, nič tu nefunguje tak, ako má, ale keď už bodyguard vstúpi do života mafiánovej dcéry, tak sa to výrazne vylepší, samozrejme ani potom film nepôsobí výnimočne, ale je to príjemný nadpriemer, všetko začne fungovať na slušnej úrovni, dej začne byť zaujímavý, s niekoľkými zaujímavými prvkami a situáciami, už sa na to dobre pozerá až do konca. Čo sa týka akcie, tak prakticky ani nestojí za pozornosť, je jej tu úplné minimum, padne tu pár výstrelov a pár maličkostí, inak nič, ale na to film aj tak nestojí, dôležitejší je tu humor, ktorý ako som spomínal je spočiatku pomerne trápny, ale potom je to už lepšie, síce nejaká skutočne vtipná scéna je tu asi len jedna, ale celkovo pôsobí príjemne, som s ním spokojný. Herecké obsadenie je výborné, Sylvester Stallone síce nie práve v najakčnejšej úlohe, ale je tu ten správny sympaťák, ktorému sa nedá nefandiť, Madeleine Stowe, ktorá je najprv neznesiteľná, ale potom si získala moje sympatie, v menšej úlohe poteší aj Anthony Quinn a zaujme aj pár vedľajších postáv. Réžia a technická stránka pôsobia dobrým dojmom a zaujala ma aj zaujímavá hudba. Škoda tej prvej polhodiny, ale inak som spokojný, príjemný film. 58% ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

No nevim... Stalone je u me herec vsech hercu, ale tohle jsem nejak nepochopil... Nejde vubec o to ze by to mel byt akcni film, ale spise o to ze tento film jako celek je beznadejny podprumer a ani herecke obsazeni to nezachrani... U filmu kde Sly hraje mam tendenci vzdy trochu pridat na hodnoceni ale tendokrat to neudelam a vic nez ty dve hvezdy si to urcite nezaslouzi... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +Stallone a Madeleine Stowe(určitě bych jí nehádal 44), vlastně herci byly docela fain -žánrový mišmaš (1.komedie 2.romantický 3.akční 4.krimi), dialogy/// První půlhodina je velice zábavná. Tváří se jako mafiánský film, jen decentně odlehčený. V určité části (v momentě kdy začne romantická linka) nastoupí stereotyp a spousta nudných dialogů. No a v poslední třetině se to zase trošku rozjede a nakonec to všechno krásně skončí. Bál jsem se, že to bude horší, nakonec to byla docela zábava, ale není to nic převratného. Chybý nějaký dramatický prvek, ale i bez něho je to dost přeplácané./// Celkem 46%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno