Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi příjemné překvapení, skvělá krimi parodie a nostaligie na devadesátky... Samozřejmě příběh je béčkový, ale akce a humor jsou super, je to super sranda, takže vůbec nechápu tady to nízké hodnocení... Má to samozřejmě mouchy, hlavně konec není moc povedený, ale mně se to líbilo a nevím, proč jsem to viděl až teď...70% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Slyova filmová matka měla lézt na nervy hlavně jemu a diváka svejma eskapádama bavit. Jenže jsem měl až příliš často pocit, že mě leze krkem ještě víc. Námět určitej potenciál měl, ale přehrávání Estelle Getty, neschopnost pořádně rozehrát jinak dobrý gagy (sebevrah, fotky z dětství), marný pokusy o vtip (matka v roli detektiva) nebo patetický scénáristický klišé k lepší zábavě moc nepomohly. Taky bych uvítal větší porci akce. Druhá hvězda za Stallona, pár hlášek a ironickej úsměv na závěr. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neni ani nijak extra vtipnej, ani nema nejak zvlast dobrej pribeh a uz vubec tu neni naka uzasna akce. Herecky vykony taky nijak skvely nejsou, i kdyz Stallone se tady dost snazi. Ale je tu jedna vec, kuli kery stoji za to tenhle film videt a to je maminka. Protoze ty sceny s ponizovanim Stalloneho fakt nemaj chybu a vubec nevadi, ze se situace opakujou. Takovej oddechovej film. ()

Navi01 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někteří psali, tak i já se musím přidat k údivu proč má tento film tak nízké hodnocení. Přitom je to opravdu parádní a vtipná oddychová komedie. Možná se mi to tak líbí, protože mám filmy se Slyem rád, ale spíš bych to viděl tak, že tu pár významných recenzentů udělilo málo hvězdiček a ostatní je nechtějí moc přehazovat aby nevypadali "blbě". Ať je to jak je to, tak takhle nízké hodnocení si tento film opravdu nezaslouží. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená kriminálna komedia, čo robý z filmu skvelé to, čo je na filme zo všetkého najdôležitejše: dobrý nápad na námet; ten je k nezaplateniu a čím dál vzácnejšie. Nejlepša scéna je ta s mamičkovskymi ranajkami, ktorá je "dôležitá pre vývin dietata", alebo scéna, v ktorej sa kvoli nezhodám s matkou vymení miesto sebevrah s policajtom, inak ho má pôvodne zachránit, či znova s plienkami pri policajnom zásahu. Zábava od začiatku až do konca. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)

Reklama

Reklama