Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa nedá pozrieť niečo iné, tak je dobrá aj takáto kravina. A navyše gazdinkám môže poslúžiť ako kulisa na varenie, pranie, žehlenie... Film síce postráda akúkoľvek logiku a drží sa všetkých možných teen romantických klišé vrátane motívu kedy chalan túži po omnoho škaredšej a hlavne blbej babe, pritom pod nosom sa mu váľa pomaly supermodelka z Harvardu, ale vyslovene to nebol ani drôt do oka. Podpriemer. 40/100 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená teenagerovská komedie, která mě dobře pobavila, což je možná proto, že zápletka byla tak prostá a na nic velkého si film nehrál. Patálie se sháněním kondomu zde přináši stále nové a nové situace, které kupodivu baví až do konce. Hodně tomuto faktu také přispívá kupa pořádně ulítlých postav, jejichž humorné výstupy se celým dějem pěkně prolínají. Ani mi nevadilo, že jsem věděl, jak film skončí. ()

Reklama

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

tak jsem zase jednou dostal LEDOVOU sprchu, když sem omylem přepnul na kanál, kde si baba prohodila roli s borcem a upozornuju, že o dánské instruktážní video na záchodcích se vážně nejednalo, protože tam by mu zastřihla OFINU aspon flaškou! "vždyt mě neznáš! no a? jde jenom o sex..." prohlížel sem si ten noční stolek víc DETAILNĚ než kamera na stativu a v tu chvíli by mi bylo úplně jedno kde, hlavně kdyby mezi ním byla ONA. tohle mohl natočit FAKT jen buzerant se šikmejma očima, kterej přišel o dustojnost na lodi cestou do ameriky a srovnal je až na podobným večírku! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Scénář jak od desetiletého dítěte. Tradiční schéma: on šílí z školní krásky a dávačky, svojí BFF bere jen jako BFF. Jeho BFF ho děsně miluje, ale nedokáže nic říct. On však nakonec procitne, dobro zvítězí a se svou BFF skončí jako největší láska všech dob. Vím, že spoileruju, ale nemyslím, že by to mohlo někomu vadit, protože konec prokoukne každý už po dvou třech minutách. Tu jednu hvězdu však nedávám za výše zmíněné, jelikož kdyby to bylo svižně, vtipně a možná trochu sebeparodicky natočené, dám daleko víc. Ale to, že zdejší vtipy nejsou vtipné, že školní kráska je daleko ošklivější než hochova BFF (kde asi soudruzi z castingu udělali chybu?), a že hlavní hrdina mě neskutečně prudil, to už je hodně velký důvod k nízkému hodnocení. To je dle mého ještě moc přívětivé a vyjadřuje maximálně tak iq toho Brada. Jednu hvězdu dávám za neskutečně rajcovní JLH. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

šílenství od začátku do konce. Město plný autobusákovejch psychopatů, gengů, šílenejch policajtů, vyjebanejch mexikánů, maniodepresivních školníků a do toho všeho kluk co si chce jen poprvý v životě zašukat .) já se bavil. a když sem viděl Jennifer, řikal sem si "tyjo tý tu je tak sedmnáct ne???" A taky žejo taky žejo taky žejo....a už tehdy byla kus ;) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama