Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že to nebude bohviečo. Veď čo môžete čakať od filmu, ktorý zaradila komerčná televízia do hluchého, neatraktívneho vysielacieho času, na skoré sobotňajšie ráno? Len nejakú nízkorozpočntovú detskú stupiditu. Lenže toto bolo ešte horšie. Zo zamýšľanej romantickej, teenagerskej komédie sa stala hotová filmová tragédia. Scenár je tak úbohý, že v ňom viaceré postavy trpia samomluvou, musia svoje myšlienkove pochody sami sebe odriekať nahlas. Presne ako v telenovelách. Navyše beztvárny, nudný, necharizmatický Will Friedle, ktorý stvárňuje hlavnú postavu, nadržaného panica Brada, je ako herec úplne k ničomu. Ale podobne ako on sú na tom aj ostaní ochotníci, čo účinkujú v tomto filme so skutočne zavádzajúcim názvom. * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo by to kdy řekl, že shánění jednoho kondomu může být tak dobrodružné a zajímavé. Ale hlavní hrdina tohoto filmu jménem Brad by mohl vyprávět, jaké peripetie se dají zažít, když si kondom nevezmete dopředu s sebou na schůzku. Ale nakonec mohl být rád, že ten kondom s sebou ten večer neměl u sebe, protože štěstí a pravá láska na něj čekali někde jinde než u Brooke v ložnici. Někdy prostě asi člověk musí zažít různé problémy a zásahy osudu, aby si uvědomil, že své štěstí, které měl celou dobu ve své přítomnosti, okázale přehlížel. Někdo by možná mohl říci, že to je teenage komedie jako každá jiná, že nenabízí nic zajímavého, ale já to vidím jinak. Já tenhle film vnímám jako hodně příjemnou záležitost, kterou jsem si maximálně užil a u které jsem se ani na okamžik nenudil. Navíc některé nápady a fórky jsou hodně zajímavé, až mi několikrát nezbylo než žasnout, kam ti tvůci na ty nápady chodí. Navíc tato komedie z mého pohledu zabodovala i sympatickými hereckými výkony, Will Friedle v roli Brada byl příjemným překvapením, tohoto herce jsem ještě v ničem hrát neviděl a rozhodně zaujal, ale ještě více zaujala velice atraktivní a sexy kráska Jennifer Love Hewitt, která zde byla jednoduše k nakousnutí a skoro jsem se až divil Bradovi, že je s touto kráskou jen kamarád. Takže celkově film vnímám jako hodně příjemnou teenage komedii, na kterou budu rád vzpomínat a které s radostí dávám čtyři hvězdy. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Začátek a konec ujdou, ale všechno mezi tím je nuda. Scenárista nechá hrdinu v honbě za kondomem setkat se s řadou ujetých lidí, ale všechno je to z prstu vycucané a hlavně to nemá žádný smysl. Hrdina by se klidně mohl setkat s ufony nebo s mutanty a nic by to na výsledku nezměnilo. Autoři se radši měli věnovat vývoji vztahu hlavní dvojice, to by bylo zajímavější. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co všechno se může stát při shánění kondomu ukazuje tato komedie. Příběh o mladých určený pro mladé. Sex je zkrátka sex a když je příležitost, proč pro to neudělat všechno. Snímek se kupodivu obešel bez tzv. fekálního humoru, což ukazuje jediné: bez toho to jde také. Děj oplývá značnou jednoduchostí. Prostě se shání kondom. A tak se pořád někde padá, do něčeho naráží, neustále se běhá, atd, atd. Zpočátku je toho ale tolik, že to v druhé polovině stopáže vypadá, že tvůrcům došel dech. Humor je náhle bez nápadů a tím pádem se tak následující dění stává naprosto nezajímavé. Puberťáky snímek pobaví určitě a snad i poučí. On ten kondom je v oné situaci zkutečně potřeba. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

tak jsem zase jednou dostal LEDOVOU sprchu, když sem omylem přepnul na kanál, kde si baba prohodila roli s borcem a upozornuju, že o dánské instruktážní video na záchodcích se vážně nejednalo, protože tam by mu zastřihla OFINU aspon flaškou! "vždyt mě neznáš! no a? jde jenom o sex..." prohlížel sem si ten noční stolek víc DETAILNĚ než kamera na stativu a v tu chvíli by mi bylo úplně jedno kde, hlavně kdyby mezi ním byla ONA. tohle mohl natočit FAKT jen buzerant se šikmejma očima, kterej přišel o dustojnost na lodi cestou do ameriky a srovnal je až na podobným večírku! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama