Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Začátek a konec ujdou, ale všechno mezi tím je nuda. Scenárista nechá hrdinu v honbě za kondomem setkat se s řadou ujetých lidí, ale všechno je to z prstu vycucané a hlavně to nemá žádný smysl. Hrdina by se klidně mohl setkat s ufony nebo s mutanty a nic by to na výsledku nezměnilo. Autoři se radši měli věnovat vývoji vztahu hlavní dvojice, to by bylo zajímavější. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tématu mohlo jít o celkem ucházející „one night crazy studentskou komedii“ (Pominuli odsouzeníhodný fail, spočívající v šílené honbě za jinou, když na vás doma čeká nachystaná osmnáctiletá Jennifer Love Hewitt)………….dovedu si ji představit před deseti lety například s Corey Haim a Coreym Feldmanem, stejně tak jako si jí dovedu představit za deset let natočenou ala Judd Apatow…….ale v tomto případě neví, jestli se Trojská válka minula dobou, ztvárněním, představitelem hlavní role nebo něčím úplně jiným…….každopádně za mne, slabší průměr. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená teenagerovská komedie, která mě dobře pobavila, což je možná proto, že zápletka byla tak prostá a na nic velkého si film nehrál. Patálie se sháněním kondomu zde přináši stále nové a nové situace, které kupodivu baví až do konce. Hodně tomuto faktu také přispívá kupa pořádně ulítlých postav, jejichž humorné výstupy se celým dějem pěkně prolínají. Ani mi nevadilo, že jsem věděl, jak film skončí. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytočná americká blbina, ktorá možno aj poteší keď človek v nedeľu ráno vstane a pustí TV s tým, že zase nič nedávajú. Toto aspoň pekne vyplní čas a nemám pocit, že by som stratil hodinu a pol zbytočne. Je to síce sem tam trápne, sem tam vtipné aj keď dosť málo, ale milé. Od deja nič nečakajte, film neponúka nič nové aj keď malé kúzlo film má. Lepšie 2*. 45% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Trojská válka tak trochu připomíná bláznivé komedie pro teenagery z druhé poloviny 80. let, což ve mně budí sympatický dojem. I samotný Will Friedle svým lookem připomíná hvězdu zmíněných osmdesátek Coreyho Feldmana. Pod vlivem onoho zmíněného jsem byl ochoten vézt se na "guilty pleasure" notě. Bohužel však tento osmdesátkový závan byl brzy přebit obrovskou dávkou křečovitosti, s jakou se tvůrci při vzniku filmu potýkali. Při chuti mě dokázala držet Jennifer Love Hewitt, která je zde opravdu k nakousnutí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama