Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, ale s väčšinou z vás nemôžem súhlasiť, včera som si tento film pozrel, a je to asi najlepší Van Dammov film. Pekná hudba, celkom dobrý príbeh,nechýbajú ani otočky, záporný hrdina aj koniec sa mi páčil. Možno nám to v dnešnej dobe pri tých všetkých dobrých filmoch, a oscarových filmoch príde trápne a o ničom, ale v tú dobu to bol akčný kinohit, a na Van Damma nikto ani nedopustil, všetci vtedy chodili do kín na jeho filmy, len po čase mu to už pokazili tie jeho prepadáky, ktoré sa s týmto filmom nedajú ani porovnať. Tento film by mal mať aspoň z úcty k týmto nenáročným akčným filmom minimálne 65%-70%.Van Damme superhviezda akčných filmov 90 rokov. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Lví srdce představuje skvělý nápad v podobě velmi zajímavého námětu, který ovšem dostal těžce na zadek od režisérského umu, choreografie, hudby a scénáře. Velmi špatně nasnímané bojové scény, ve kterých Van Damme zdaleka nepředvedl svoji vyjímečnost. Choreografie bez nápadu a šmrncu. Kromě otoček z výskoku, kterých zde Lion předvádí min stejně jako v krvavém sportu, se na tom opravdu nedá najít nic dalšího a zajímavého. Jak mi u Van Damma kýčovito-klišovité závěry ( Není úníku, Legionář, Náhlá smrt,..) nevadí, zde už Sheldon Lettich opravdu přestřelil. Veliká škoda, neboť pojmout to více akčně (závěrečný zápas s Attilou obvzvlášť) a přímočaře, mohlo se Lví srdce zařadit do top ten JCVD tvorby! DOPORUČENÍ: Sledujte zásadně v originálním znění. Dabing sráží hodnocení na 40%! ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch Belgických kopanců balancujících mezi 2 a 3 hvězdami. Baletka se nesnaží jen kopat, ale vyloudit nějaké ty emoce, podobně jako ve starším Není Úniku - takže suma sumárum akce pomálu, souboje hrozně sestříhané, příběh docela ucházejícící a hlavně atmosféra posledního mače s Atilou byla dobrá, takže nakonec - 50 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film prostě jen koukatelný pokud čekáte na ty souboje. Nic jiného. Lví srdce je totiž první a jediný film co jsem viděl ve dvou verzích. V každé z nich vystupuje Cynthia (Deborah Rennard - nevím proč není na seznamu) charakterově malinko jinak. V jedné je mrcha od začátku... v druhé se z ní mrcha teprve vyklube potom co je postelově odmítnuta). Vážně zajímavé :). ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Van Damme ve svých nejlepších letech,jak věkově tak i filmově. Mlátičky jsou dobré,děj mě i místy i dojal. Atila coby je soupeř tvrdý a ty hlášky. "Rosekej ho na kaši!" "Všichni vsadili na Atilu." "Vsadili špatně." Takovejch mlátiček ve svých dobách vznikaly spousta,ale tahle patří k těm lepším řekl bych mezi tu top nejlepších. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Michel Qissi, jenž se ve snímku objevil v roli legionáře Mustafy, který pronásledoval Léona Gaultiera (Jean-Claude Van Damme), je Van Dammovým přítelem z dětství, se kterým se na začátku své kariéry vydal za oceán. Jeho bratr Abdel pak ztvárnil Attilu, soupeře ze závěrečné scény. (Eldrick)
  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno