Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

anderson 

všechny recenze uživatele

Z filmov, ktoré komentujem si môžete vyvodiť detaily môjho profilu. Takže ... súhlasím so všetkými, ktorí hodnotia túto poctivú "van Dammovku" vyššie ako 2 hviezdičky. A to najmä kvôli súbojom, ktoré "odpadoví" kuvici kritizujú. Ak už niekto zažil pouličnú bitku, potom vie, že by (s odhliadnutím od martial arts) prebiehala nejako takto. A choreografia - geniálna. Navyše príbeh - akokoľvek klišéovitý a banálny - ma vždy dojme a emocionálne odrovná. Takže kam sa hrabú tzv. romantické dojáky, lámačky vĺn a podobné "vyššie umenie". A kam sa preboha hrabe Živý terč. Veď všetci dobre vieme, že každý ho tu vyzdvihuje len pre Johna Woo. Ale tento komentár nemal byť útočný, takže ... kľudne si tu ďalej odpadujte :-) veď Jean - Claude je už OFF. Technická poznámka: na pirátskych kazetách z NSR pod týmto názvom. (23.11.2004) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film prostě jen koukatelný pokud čekáte na ty souboje. Nic jiného. Lví srdce je totiž první a jediný film co jsem viděl ve dvou verzích. V každé z nich vystupuje Cynthia (Deborah Rennard - nevím proč není na seznamu) charakterově malinko jinak. V jedné je mrcha od začátku... v druhé se z ní mrcha teprve vyklube potom co je postelově odmítnuta). Vážně zajímavé :). ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě mile překvapil. Nudil jsem se a tak jsem vytáhl ze dna šuplíku videokazetu z počátku 90. let a na obrazovce se odehrál příběh, kde pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Příběh plný klišé, vcelku dobrých soubojů, ale s dobrou hudbou a natočený tak, že dokáže vtáhnout do děje. Navíc one man dabing z oné doby ještě zvyšuje zábavnost filmu. Bez něj by to asi bylo trochu horší. Takže budete se smát, budete se pošklebovat, budete kroutit hlavou nad nelogičností chování a černobílostí některých postav, ale nakonec van Dammovi budete fandit. Narozdíl od jiných béčkových opusů za ty roky Lví srdce nezestárlo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Lionheart je další ze sbírky bijáků Van Damma s názvem "klenot". Tvrdá realita místních poměrů, špinavý kouty Ameriky, pouliční bitky a s nima pomaloučká cesta ke slávě a penězům... Celkem slušnej příběh, kterej umí v závěru i lehce zabrnkat na city. Opět, tak jak to ve vandamovkách bejvá, excelentní záporák Attila s respektem až do prdele... "Všichni vsadili na něj, vsadili na Attilu! VSADILI ŠPATNĚ!" 90% ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Koukám, že je zde málo lidí kteří hodnotí více jak třemi *, ale já to beru tak, že tenhle snímek je prostě jeden z těch snímků na které nezapomenu. Viděl sem jej jako malý kluk a samozřejmě mě to oslovilo, tak jako rambo nebo jakýkoliv jiný film, který v tý době letěl a jehož hrdina byl obrazem dobra a cti. Takže tento snímek hodnotím 4 * a to proto, že je to z mládí srdeční záležitost. Je jasné, že když se na tento snímek člověk podívá v dnešní době tak v něm vidí nekvalitní béčko,ale v době kdy to letělo např. na satelitu a nebo na videokazetách byl ten film k nezaplacení. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • S choreografií bojových scén pomáhali Van Dammovi jeho přátele Michel Qissi, který ve filmu zvárnil legionáře Mustafu, a Frank Dux, jenž dělal zároveň všem bojovníkům kondičního trenéra. (korbitch22)

Reklama

Reklama