Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zprvu když jsem se k nějakému dílu dostala, přála jsem si, aby se nic brutálního těm rozkošným postavičkám nestalo. Po té, až jsem prokoukla, že každý díl je o brutalitě, jsem doufala, že je zabijí rychle a já nebudu muset sledovat animák- jatka. No a na po třetí jsem to už sledovat přestala, protože se ani jedno z mých přání neuskutečnilo:) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě minulo období, které lidi občas zmiňují ve smyslu "byl jsem malý a myslel jsem si, že to je dětský pořad, ó jak jsem se mýlil/a". Já osobně se k HTF dostal v tom pravém věku, kdy člověk podobné věci vyhledává (což, ruku na srdce, mi zůstalo dodnes), nejvíce se ztotožňujíce s Nuttym. A tak jsem si to náramně užíval. Nyní jsem se na to zpětně podíval a skutečně to stále má svou kvalitu. Ale. Novější epizody jsou sice mnohem krásněji naanimované, z původního konceptu animovaného pořadu s brutálním twistem zbyl jen ten animovaný pořad, kde jsou zápletky čím dál tím komplikovanější a daleko větší pozornost dostává příběh před tím, proč sledujeme právě HTF a ne to, co zrovna běží na Déčku. (vím to, protože úplně stejná situace se stala u jednoho pořadu, který jsem pomáhal tvořit) Brutalita je v nových dílech řešena rychlou smrtí jako vytrženou z Mortal Kombat, kde se to podobnými "fatalitkami" jen hemží. Dříve postavy vydržely daleko více, řvaly v agónii a o to více právě ona brutalita vynikla. ()

Reklama

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Co může být víc k smíchu než cizí neštěstí. Všimla jsem si, že vždycky všichni umřou až na sobíka, na to, že je hrozně nešikovný, tak z toho vždycky nějak vybruslí. Nejlepší díl byl, jak na sobíka spadnul strom a on si musel odrejpat tu nožičku, to mi cukal, až palec u nohy jak jsem s nim soucítila. Jojo, nezáleží na tom, jak dobře jejich den začne, ale vždycky skončí katastrofou, takže nějak podobně jako můj běžný den. Navíc ta melodie je nakažlivá a dlouho se nedá dostat z hlavy. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost to vidět vždy u počítače vrstevníků, kteří to pouštěli. Mě se hnusí v jakémkoli filmu už jen jediná taková scéna, jediné gore, v případě kreslených filmů pro dospělé i pro děti, či dětských seriálech, komiksech, a bláznivých komedií, i jedinou kapku krve. Ale tenhle seriál, a nejeden další, je celý jenom o takové brutalitě. Bohužel ale nemusím chodit daleko. Dnes vidím i v některých dílech Spongeboba také např. stažení z kůže, V Dobrodružství tučňáků pro malé děti, krvavou vodu, ve Čtyřlístku pobodání s krví a to autoři a fanoušci komiks kritizují grotestkní násilí, které i v tom Čtyřlístku se objevuje. Ale bohužel věci jako roztrhaná postava, až jí je vidět kostra a další věci vidím i u žánrů, kde bych do do předloňska nikdy nečekal. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, co je animované, vysmáté a zvířátkové, je vhodné pro děti. Nevinný začátek se vždycky nešťastnou náhodou změní v masakr a roztomilé postavičky končí zrasované k nepoznání. Mě to kdysi hodně bavilo a i teď se občas ráda kouknu. Například bezruký kutil Handy nebo pravěké zvířátko zamrzlé v ledu nemají chybu. S pořádnou porcí nadhledu je to roztomile drsné. A zábavné! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama