Reklama

Reklama

Temné vody

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nat Bayon, zotavující se po nehodě a navíc bez bytu, se vydává hledat práci na farmě ve Wyomingu. Na cestě zachrání život excentrickému starému muži Finchovi, který mu nabídne práci malíře jeho zchátralého motelu v malém městečku Deepwater. Od chvíle, kdy ji spatří, je Nat rozrušen Finchovou fascinující mladou ženou a brzy mezi nimi vznikne vášnivá aféra. Finch s Natem stále jedná jako se svým synem, až do doby, kdy ho vyzve k přátelskému utkání v boxu a jeho chování začne být podezřelé. V momentě, kdy se začne provalovat Finchova manipulace a záhadný vliv nad místním obyvatelstvem, je nalezena mrtvola jednoho z Finchových rivalů. Protože si každý myslí, že tuto vraždu má na svědomí Finch, Nat začne být zmatený. Vše navíc ještě umocní zjištění, když mu Iris řekne o svém plánu ukrást výdělek z Finchova „vedlejšáku“. S ukončením malířských prací na motelu celý Natův svět upadá v nejistotu a divná hrozba z boxerského utkání jen podporuje jeho paranoiu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Deepwater je film dvou tváří, kdy první polovina moc zajímavá není a film se pořádně rozjede až zhruba po pětatřiceti minutách. Jde o průměrný mysteriózní thriller, ve kterém je určitě k vidění několik světlejších okamžiků a scény jenž mají co dočinění s duchařinou jsou rozhodně příjemným zpestřením. Herecké výkony už tak slavné nebyli, ale určitě bych tento film nezatracoval. Podívat se na něj dá určitě i víckrát, než jen jednou. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastirat, ze hlavni proc jsem se na Deepwater sel podivat je hudba Charlieho Clousera a ta rozhodne nezklamala, uz od zacatku je o uroven vys, nez veskery zbytek a jednoznacna radost pro usi. Necekal jsem tedy nic moc a o to vetsi prekvapeni potom bylo, jak povedeny thriller se z toho vyklubal. Atmosfera, paranoia, prostredi, slusne odvedena rezijni prace. Hlavni Lucas Black sice neni zrovna sympaticky herec, ale ostatni jsou naopak prekvapiva veteranska esa - Peter Coyote, Michael Ironside a k nim beautiful argentinka Mia Maestro. Je to cele takove minimalisticke neo-noir bcko, ale dost dobre bcko. 6/10 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už zpočátku se příběh táhne a táhne se dlouhých 90 minut. Pak ale nastane zvrat a 3 minuty se můžeme těšit na akci! Je to vyloženě televizní film na dopolední dívání na Nově !!! ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama