Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Romantiky je v tomto snímku docela dost, ale vtipu tedy moc nepobral. Zvlášť když se jedná o "komedii" by tam měl humor převažovat ne? Herecké obsazení je až na Cameron Diaz velmi dobré a tvoří základ celého filmu. Julia Roberts je v této roli neobyčejně půvabná a moc jí to sluší. Cameron naopak pod silnou vrstvou make-upu vypadá jak pudřenka a tváří se jak sladká sůl. Ale i díky báječné hudbě se na to koukat dá. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, s několika povedenými scénami. V podstatě je tenhle film založenej na soupeření Julie Roberts s Cameron Diaz, ale neni to moc podařený a vtipných scén z toho vnikne velice pomálu, ale naštěstí to oboum herečkám tady sluší, takže je aspoň na co se dívat, když už schází kvalitní scénář ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Julia Roberts měla hrát podle předpokladů záporačku, která udělá všechno pro to, aby nakonec pro sebe urvala svého momentálně vysněného muže. Místo, aby vršila intriky, házela klacky pod nohy nebo drtila skály však sledujeme spíše zoufalou ženu, která moc neví co sama se sebou a která se neobejde bez rad svého kamaráda. Nicméně jí to sluší rozhodně tedy víc než v té době Cameron Diaz. Julia Roberts je stejně jako Tom Hanks takové to americké zlatíčko, které v té době rozhodně nemohlo hrát vyloženou svini. Škoda. Tady potenciál pro vyostřené situace rozhodně byl. PS: Vtipný film opravdu není. 40% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé, hodně slabé. Romantické komedie opravdu nemusím, ale co je moc, to je moc. Naprosto nevtipné, nudné, plné klišé a klasického scénáře, které jsou ale nudné více, než u jiných filmů. Snad dvě plus to má - a to kupodivu nekončí klasickým happyendem a Cameron, která je fakt roztomilá. Jinak to je opravdu otřes. Ale viděl jsem i horší, proto 2*. Děs! Howgh! ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

jak já mám tento film ráda a nejvíc herečku Julii Roberts, je to krasavice, a filmy s ní jsou většinou super, romantický film jako z pohádky, učebnicový příklad, jak se má člověk chovat, když má někoho rád, , taky proč ne? v lásce je všechno dovoleno i to negativní, jsem velmi spokojená s tímté filmem, i když jsem ho už viděla několikrát, ale vždycky se k němu ráda vracím ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)

Reklama

Reklama