Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

Reklama

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesát minut, během kterých budete patnáct minut koukat na titulky, patnáct minut poslouchat neuvěřitelně laciné a rádoby vtipné písničky a hodinu si říkat, že ten zbytek "filmu", je jěště zoufalejší. A Cameron Diaz je opravdu otřesná a sexy ani náhodou. Holt, někdo asi nebyl dostatečně soudný, když vymýšlel český, potažmo slovenský, název... [leden 2006] ()

bodie66 

všechny recenze uživatele

Tak právě koukám na prostě sexy a když začly holky zpívat, your penis se nevejde sem a nevejde se ani sem, tak jsem se musel podívat co tomu říkají kolegové tady, jestli jsem třeba jen nepochopil špatně komedii destiletí:-)Ale pochopil jsem všechno správně:)Je to kravina, ale dodíval jsem až do konce, i když s notebookem na klíně. Ruku na čistou pudlinu, jestli máte na výběr jiný film, pusťte si raději ten, s největší pravděpodobností to bude lepší, než Prostě sexy:-) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama