Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

týý joo,tak málo sem teda nečekal.po shlédnutí televizní ukázky,jsem si myslel,že to bude klasická přiblblá romanťárna,o tom jako ona miluje jeho,on si bere jinou a pak si uvědomí že vlastně miluje ji:-)a jaký bylo moje překvapení,když na mě vylezla parádně vostrá komedie,která si nebere servítky a je plná dost dobrejch vtípků.já sdi nemůžu pomoct,ale nebudu zapírat,že jsem se fakt kolikrát pořádně zatlemil.jen mi je líto,jak je to zase hezky ztrhaný,zastánců bezproblémového humoru k vypnutí,je zde opět jako šafránu...klasika.já se bavil,to ovšem nemění nic na tom,že cameron diaz a christina applegate vás roztomile serou celý film:-) ()

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

Reklama

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Emancipované hrdinky, o které by žádný chlap při smyslech neopřel kolo, se vydávají na vzrušující životní cestu hledat dokonalého muže, kterého jedna z nich náhodou potkala a nechtěl jí opíchat. Hele, tahle chčije do pisoáru! Obě mají vytahaný špinavý kalhotky. Boží! Hele, on má piercing na péru a jí se to péro zasekne za mandle, když mu ho kouří. Prostě sexy. 30% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)

Reklama

Reklama