Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ja uz sem tenhle film videl asi 6 nebo 7x, mozna vice.. a pokazde.. stejne jako ve filmu Marecku, podjete mi pero, si v nem najdu neco dalsi, co mne na nem bavi. Ja vim, ze je to silena uletarna, silena "blbina", ale sakum prdum to dělá dokonalý celek, nad kterým se budu vždycky smát, nad super hláškama a scénkama, kterým prostě nechybí nadhled, který ostatně dokazují tvůrci několikrát během filmu. V rámci tohoto žánru, komedie, romantika, myslím, že absolutní špička ve svéí době. ()

Euchrid odpad!

všechny recenze uživatele

No vida, co nám za lahůdky servíruje programová televizní produkce. Z odposlechu televize u kompu se stala naprosto regulerní fascinace tímto filmem. Takovou blbost jsem ani nečekal a vůbec jsem jenom zíral s otevřenou pusou. Snaha nám naservírovat polooblečené sexy herečky je tak samoúčelná až naprosto vyznívá do prázdna (hlavně proto,ž že to jsou takové krávy) a fakt nevím, co jiného by jako mohlo někoho donutit k tomu aby to viděl. Teda kromě protažení krku u nevěřícného kroucení hlavou celou hodinu a půl. A to ani nemluvím o láhudkách typu montáže, nebo muzikální výstupy v restauraci. Přitom herečky sexy jsou, zvlášt Christině to fakt sluší, tak proč jenom musí být celkový zažitek tak odpuzující, že je vám to vlastně jedno, netuším. Ale radši nezkoumat... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno