Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Narciska odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně film, co obrací stereotypy vzhůru nohama. Člověk si odnese humor i moudré poučení. Můžete se zasmát vtípkům na tak neotřelá témata, jako jsou silikonová prsa, a současně pochopit, proč chodí ženy na záchod ve dvou. Obohatíte si slovník o nový eufemismus pro sperma. Vlivem vtípků na toto téma omládnete zpět na patnáct. Hymnem na penis se film řadí mezi přední muzikály. Prostě sexy se ovšem nevyhýbá ani kontroverzním tématům a když jedna z protagonistek potřebuje po styku s „mackem“ ledovat své stydké partie, jasně říká, že na „velikosti záleží“. Prostě sexy je také výzvou. Z hlediska děje je naprosto nezbytné, aby se Diaz potkala s nevěstou na toaletě. Tento zapeklitý problém tvůrci vyřešili přesně podle hesla „v jednoduchosti je krása“. Diaz oblékli do sukně úzké tak, že na to nebyl její močový měchýř zvyklý a ona si prostě musela odskočit. Prostě sexy se nebojí poukázat na intimní aspekty člověka (řeč bude o řídké i mastné stolici). Prostě sexy je romantickou komedií, jež dává všem ženám naději, že všechno je možné. Zvláště při pohledu na Applegate konající svoji malou potřebu do pisoáru. Nechybí striptýz ani porno scéna, která vtipně parafrázuje „mýdlo ve sprše“ na „rtěnku pod sedadlem“. A naprosto vás uzemní moudro (nečtěte dál, prosím, vy, jež se chcete nechat překvapit!!!), ve které film vygraduje: „Bla, bla, bla, bla, bla.“ Romantická komedie 21. století a parodie na současnou kulturu v jednom. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)
  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)

Reklama

Reklama