Opening of Misty Beethoven, The
Erotický / Komedie / Romantický
USA, 1976, 85 min
Radley Metzger- komentáře
Karlos80
Jeden z nejoblíbenějších a nejproslulejších "hard-core" filmů ze sedmdesátých let, prostě klasa, příběh postavený na známé hře "Pygmalion" od George Bernarda Shawa, zcela jistě nezvyklé jsou i lokality kde se všude točilo např. New York, Roma nebo Paris. Nicméně mě tento víceméně umělecký snímek moc nezaujal, nebylo to ani poměrně zajímavým příběhem, jako spíš celkovou zmatečností, roztěkanou kamerou, scény byly naopak místy i vtipné a opět zde zazněla výborná progresivní hudba. Film obsahuje i proslulou scénu, tzv. "pegging" (jednoduše připínací dildo), kdy žena provádí s nasazeným vibrátorem anální sex na muži do té doby něco nepředstavitelného, dneska zas už nic nového:-) Misty Beethoven byla skvělá, zvláště na samém konci (kdy zúročila všechny nové zkušenosti).(25.4.2009)
sta
skvělá komedie a asi nejlepší péčko vůbec (i když teda tu scénu s kolíkem si mohli odpustit)(17.11.2009)
Baxt
7/10 Dnes už ztěžka stimulující, avšak dostatečně kvalitní, aby srdíčko filmového fanouška zaplesalo nad profesionalitou tehdejší úrovně p-filmů. Odvážné nápady Radleyho Metzgera a spol. našli v zlaté éře pornografie dobré uplatnění.(27.5.2011)
Iva8bitova
Jedna z nejlepších pornokomedií.(5.6.2009)