Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Annie's Theme ,3. Drive to Brunch ,4. Snooping Around ,5. Pool Cue ,6. Annie Asleep ,7. Basketball Kiss ,8. The Wedding ,9. Snow Scene ,10. Nina at the Stairs ,11. The Big Day ,12. Annie at the Mirror ,13. Pachelbel Canon ,14. The Way You Look Tonight ,15. My Annie's Gone ,16. The Way You Look Tonight (Reprise) ,17. End Credit , ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Aha, takže toto je remake? Pozeral som úplnou náhodou kedysi na Nove a aj keď Steve Martin so svojimi predčasnými šedinami mi nikdy, okrem jednej výnimky, nepripadal bohvieako vtipný, nijak výrazne znechutený som prekvapivo nebol. Celkom milá komédia, ktorú keď neuvidíte, tak sa vám vôbec nič nestane. Dnes som už ale podstatne preberavejší. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Oblíbená komedie naší rodiny, takže si nenecháme ujít v podstatě žádnou reprízu. Martin Short i Steve Martin byli v devadesátkách prostě neskuteční zabijáci. Po zhlédnutí původní verze z 50. let hodnocení neměním - asi záleží na pořadí, ve kterém filmy vidíte, tento remake mi ale přijde minimálně o třídu zábavnější a postavy v něm sympatičtější. ()

Mapl 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film, který jsem viděl snad pětkrát a ještě mě neomrzel a rád si ho v televizi opět zapnu. Vtipné scény střídají lehce dojemné dialogy a celý scénář je podle mě velmi kvalitně vytvořen a z mého hlediska jde o jednu z nejhezčích amerických komedií, která je ale zároveň laskavá a i trošku šílená. Jednu z rolí také ztvárnil mladší brat Macaluaye Culkina - Kieran a líbil se mi jakožto herec víc, než celý jeho bratr. 82 % ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem v dětství prostě zbožňoval. A mám ho rád i teď. Není lepšího a příjemnějšího rodinného filmu/komedie. Skvělé herecké obsazení - Steve Martin v roli starostlivého otce, Kimberly Williams-Paisley jako malá dcerka, která už vlastně zas tak malá není a Martin Short jako svatební koordinátor s citem pro růžovou. Nevím, jestli by šlo vůbec na prstech u rukou spočítat, kolikrát jsem ho to vlastně viděl, ale jedno je jisté. Vždycky jsem se u něj dobře bavil. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • George Banks říká, že nechce, aby ho svatba přivedla na buben, a následně zjistí, že stojí na ulici v županu. To samé se stalo jiné postavě Stevea Martina ve filmu Cvok (1979). (HappySmile)
  • V 58. minutě vystresovaný George (Steve Martin) nakupuje večeři v obchodě. Z každého balení housek vytahuje čtyři kusy z dvanácti s tím, že potřebuje housky k párkům baleným po osmi. To provede se třemi baleními, dohromady tedy chce 24 housek. Stejný počet by měl i v případě, že by koupil dvě celá balení. (tom.nosek)

Reklama

Reklama