Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

Queendom 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je fajn ze dvou důvodů: ten první je určitě Steve Martin, ten druhej to, že nedodržuje klasický schéma, kdy se nařehtáte jen první část filmu a ve druhý zbyde jen trapná rodinná limonáda. I když to chvíli vypadá, že se k cukrový vatě schyluje, zklamání se nekoná a jízda pokračuje. Bezva! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi je náhodou jedno, jestli se jedná o remake. Tenhle film mě iritoval od samýho začátku. Nevím, jestli jsem tak cynickej starej bastard, ale přišlo mi to jako jedna velká fraška. To, že by si měla vzít někoho po čtyřměsíční známosti mi přišlo jako hovadina a taky bych jí tu svatbu nezaplatil. A průběh filmu děsně nudnej a doopravdy trapnej. Vlastně mi to přišlo spíš jen jako pohled na pseudoproblémy několika horních tisíc. Žvásty Diane mě iritovaly, Steve mi připadal jako naprostej neovládající se trouba a ta jejich dcera jako pořádně rozmazlenej fagan. Jediná dobrá scéna z obou filmů (tento a pokračování) je, když ve dvojce jedou večer do té nemocnice. Jinak je to absolutně zapomenutelnej nedůležitej kvazisnímek. ()

Reklama

Madison 

všechny recenze uživatele

Mnohým sa to zdá beznádejne priemerné a myslím si, že to hodnotia s niekoľkoročným časovým odstupom, čo to videli naposledy a pamätajú si len útržky, ale nemôžem poprieť, že mi Steve Martin a jednotlivé vtipné situácie zlepšili náladu a vynikajúco som sa bavila. Nie je to síce kráľovský Wilder, ale 4 hviezdičky si to rozhodne zaslúži. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová komédia, ktorú vydvihuje hlavne Martinov výkon. Tomu táto úloha naozaj sadla ako uliata. Takisto sa dobre pozeralo na roztomilú nevestu. Ale je to rovnaký gýč, aký sme už stokrát videli. Otcovi nevesty sa nepáči ženích, tak začne vyvádzať, no nakoniec s tým samozrejme zmieri a zistí, že ženích nie je zase až taký debil. Ako jednohubka to stačí, ale nečakajte zase výbuchy smiechu. Skôr je to také príjemne romantické a miestami zábavné. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Disney+ nabízí tolik filmů, jenž jsem v dětství ráda sledovala. A tak se teď prostřednictvím těchto filmů vracím do časů (mimochodem skvělých časů), kdy jediná možnost, jak vidět oblíbený film, bylo poctivě studovat TV program a kroužkovat, o co rozhodně nesmíme přijít. A s tím neodmyslitelně přichází nostalgie. Ovšem mých pět hvězd není jen z nostalgie. Hlava rodiny je skvělá rodinná komedie, která mě i po letech pobaví a dojme. Steve výborně zahrál otce, který si nechce připustit, že jeho dcera již není malá holčička, ale dospělá žena, která se vydává na vlastní cestu života. Úplně jsem z něho cítila ten pocit ztráty. K tomu výborná Diane Keaton. Jen to drama s mixérem bylo trapné. To jsem si myslela i tenkrát. Velká chvála za český dabing. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • George Banks říká, že nechce, aby ho svatba přivedla na buben, a následně zjistí, že stojí na ulici v županu. To samé se stalo jiné postavě Stevea Martina ve filmu Cvok (1979). (HappySmile)
  • V 58. minutě vystresovaný George (Steve Martin) nakupuje večeři v obchodě. Z každého balení housek vytahuje čtyři kusy z dvanácti s tím, že potřebuje housky k párkům baleným po osmi. To provede se třemi baleními, dohromady tedy chce 24 housek. Stejný počet by měl i v případě, že by koupil dvě celá balení. (tom.nosek)

Reklama

Reklama