Abominable

Horor

USA, 2006, 94 min

Ryan Schifrin

Lalo Schifrin

Lance Henriksen Vs. Sasquatch podruhé. Tentokrát ale dostal Lance na prdel a víc toho ani za tu chvilku, kterou mu Ryan Schifrin na obrazovce vymezil, nestihl. Daleko větší prostor dostal Matt McCoy, jehož postava psychicky labilního vozíčkáře není vůbec špatná. Celý film se nese v duchu zábavných old-school béčkových horrorů z 80. let. Schifrinovi se ale podařilo přidat i pár slušných lekaček. A docela se mi zamlouval i vzhled Sasquatche. Žádný bullshit digitál, ale poctivá ruční práce. Tak by to mělo vypadat.(13.2.2010)

Na moje velke prekvapenie to nebola az taka uplna hlupost.Kym sa nezjavil Yeti v svojej celej krase bolo vsecko ako ma byt...ked ho vsak ukazali celeho tak to uz neyzeal az tak dobre:)) Ale Umrtia boli celkom v pohode a a aj Henriksen si zastrialal trochu z Brokovnice.DFavam 2 a pol hviezdy(14.12.2006)

• Teardown

Škoda, škoda....taková slušná komedie to mohla být. Ale takhle? Hodně špatné.(26.6.2008)

Typický béčkový oldschoolový horror, ktorý je miestami dosť funny.(7.8.2007)

• Dr.SMoG

To je strašná kravina... děsná nuda.... když ,,monstrum" někoho zabíjí tak se kamera stočí na blbečka na kolečkovém vozíku jak si zakrývá oči... to je tak strašně zbytečný film, pouze ztráta času....(7.11.2006)