Miláček

Drama / Romantický

USA, 2005, 84 min

Kevin Bacon

• AngelAngie

Od prvních záběrů je jasně poznat, že se film snaží si diváka až nemile získat na svoji stranu a to nemile bych ráda zdůraznila .. nevím, jestli se mu to u mě nepodařilo i díky dabingu, možná .. ale nene, z tohodle prostě nic výjimečného nečíší.(13.12.2008)

• honajz

Citově vyděračský film, často nelogický, s přemírou voice overu a totálně pitomým koncem :-) Pardon. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/milacek.html Kevin Bacon (i režie), Sandra Bullock a Matt Dillon ve velmi zvláštním snímku, v němž se prolínají dvě časové roviny (a kameraman se vyřádil s mnoha filtry, převážně žlutými), o matce, která se snaží svého syna ochránit až fanaticky před zlem „zvenku“, aby netrpěl traumaty jako ona, když jí rodiče svou lásku nevěnovali.(12.3.2007)

„Přišla jsem na tento svět z jediného důvodu, abych ti dala život“. Zajímavý životní příběh jedné narušené ženy, trošku zvláštně poskládaný z jednotlivých scén, v několika časových rovinách. Lepší části se tak střídají s těmi slabšími. Nepostrádá šťávu, výborné obsazení ani příjemný hudební doprovod. Pro mě příjemný zážitek, i když jsem čekal ještě malinko víc. 3,4*(7.2.2007)

14. 12. 2010 (348.); neuvěřitelně milující maminka Emily(15.12.2010)

• rikitiki

Podle názvu jsem čekala mile cynického Maupassanta, ale dočkala jsem se rozbředlého příběhu o tom, jak psychopatka psychopatí. Námět by tolik nevadil, zato provedení je protivné, jak zanícená tříska. Film nemá žádný vývoj, hlavně v druhé půlce vpodstatě sledujme stále stejnou situaci - psychopatka chce udržet své dítě absolutně závislé. A znovu a znovu to zkouší a nic jiného se neděje. K tomu řada nelogičností, která ale zase nemůžou zkazit dojem, protože film už je tak jako tak mizerný. ______ Jen se domýšlím, ale řekla bych, že film vykazuje všechny známky sice vytouženého, ale naprosto nenápaditého převedení jakéhosi obskurního románu na plátno. /3. 4. 12./(3.4.2012)

• lareinna

Strašne nudný film o psychopatickej matke, ktorá chce svojho syna skryť pred celým svetom, aby ho mala len pre seba, miluje ho až do takej miery, že keď už cíti, že syn odporuje a chce žiť normálny život s deťmi, v škole a pod. , ona sa s ním zavrie v garáži, zamkne ich v aute a nechá naštartované "aby boli navždy spolu" ...rozťahané, dlhé, nudné..(15.9.2010)

Nemecky nazov: Loverboy - Liebe, Wahnsinn, Tod(6.4.2008)

• Venceslao90

Námět zajímavý, ale slabě zpracovaný. Jediný kdo mě potěšil byla Sandra Bullock.(25.2.2012)

• JerryPilsen

Pošahaná matka terorizuje syna a chce o ochránit před vnějším světem,protože ona je přece ta nejlepší.Některé situace dost přitažené za vlasy,ikdyž se to určitě může stát.Trochu podivně uchopený scénář překvapivým režisérem,a trochu nuda.(15.1.2011)